Κορωνοϊός: Επτά νέα κρούσματα στην Αρκαδία ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Τρί, 09/02/2021 - 18:14

Σήμερα ανακοινώθηκαν 1526 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 166067, εκ των οποίων 51.9% άνδρες.

Aναλυτικά:

Σχόλια επισκεπτών

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΡΟΥΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Τι να μας πουν στο Άστρος! Πριν μερικές ημέρες έγινε ο χαμός με κορονοπάρτυ και παρατρεχάμενους, με καταστήματα και εργαζόμενους κανονικούς φορείς κι όλα στα μουλωχτα, να ψαχνόμαστε ποιος και που και να μην κουνιέται ουσιαστικά φύλλο για ενημέρωση και να ψαχνόμαστε μόνοι μας.
Το Παράλιο πάλι γεμίζει με αυτοκίνητα και ιδιοκτήτες από άλλους νομούς. Πως έρχονται όλοι αυτοί εδώ όταν απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό ; Ήρθαν για την καλλιέργεια της ελιάς ή για να ταΐσουν σανό τα ζωντανά ; Μήπως να δουν αν κουνιούνται οι βάρκες; Tελικά εμάς ταΐζουν όλοι αυτοί με κουτοπονηριές σανό, και ύστερα θα ψαχνόμαστε από που και γιατί... ; Aντε γιατί πολύ κρατάει το ανέκδοτο .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio