Kοπή πίτας για τον υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση (pics,vid)

Κυρ, 26/01/2020 - 15:23
Image

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή Αρκαδία Κώστα Βλάση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, στο Πνευματικό Κέντρο, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020.

Ο βουλευτής μπήκε καταχειροκροτούμενος στην αίθουσα, έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τέως Ευρωπαίο Επίτροπο και πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση.

Δεν περίμενε τέτοια λαοθάλασσα, είπε ο κ. Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας ότι οι Αρκάδες στηρίζουν και αγαπούν του βουλευτή τους.

Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε για την αρκαδική του καταγωγή την οποία δεν ξεχνά, καθώς παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του και τη ζωή του στο εξωτερικό, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στους συμπατριώτες του, στο Ελληνικό Μεγαλόπολης, μία φορά τον μήνα.

Η Αρκαδία μάς επαναφέρει στο ανθρώπινο μέτρο

Χαρακτήρισε τον κ. Βλάση σπουδαίο άνθρωπο, ως μια ανερχόμενη προσωπικότητα στην ελληνική πολιτική, που τιμά την πατρίδα και την Αρκαδία.

πίτα Βλασης

Έρχεται με καινούργιες ιδέες, γιατί δεν είναι απλώς ένας πολιτικός, είναι ένας επιστήμονας με καταξίωση στον επαγγελματικό χώρο και με πολύ σεβασμό στο πρόσωπό του, σε όσους τον έχουν γνωρίσει. Έρχεται με νέες αρχές και με αγάπη στην πατρίδα του

Ανεβαίνοντας στον βήμα ο υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης μίλησε για τα πέντε χρόνια που είναι βουλευτής, για την αγάπη που τρέφει για την πατρίδα του, για τους συμπολίτες του, αλλά και για τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, στην υγεία, την παιδεία, την μεταναστευτική πολιτική και το κλείσιμο της ΔΕΗ.

Προσπαθώ να είμαι δίπλα σε εσάς να σας στηρίζω και να παρέχω την βοήθειά μου όπου αυτό είναι εφικτό. Όλα αυτά τα πέντε χρόνια προσπάθησα να μην διαψεύσω τις προσδοκίες τις δικές σας, όλων των Αρκάδων και της παράταξης

Ο κ. Βλάσης, όπως ανέφερε, αντλεί δύναμη από τους συμπολίτες του και με όραμα αποφασιστικότητα, αίσθημα ευθύνης αγωνίζεται για τις κοινές τους αρχές.  

«Μαζί αντιταθήκαμε στις στρεβλώσεις σε επίπεδο περιφέρειας και  κεντρικής πολιτικής σκηνής. Μαζί θα συνεχίσουμε για το μέλλον που μας αξίζει. Όλοι μαζί συμμετέχουμε, προτείνουμε, διεκδικούμε. Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις θέσεις τις αξίες τις αρχές μας. Αντλώ δύναμη από εσάς ώστε η πολιτική να αποκτήσει κύρος, ζωντάνια. Αντλώντας δύναμη θα συνεχίζω να υπερασπίζομαι τις αξίες μας.»

πίτα Βλάσης

Ο κ. Μητσοτάκης μού εμπιστεύτηκε τη θέση στο υπουργείο Εξωτερικών και αυτό αποτελεί την ύψιστη τιμή και ευθύνη για εμένα, είπε, σημειώνοντας ότι  πρώτο του μέλημα είναι να ενώσει τους απανταχού Έλληνες της Διασποράς που είναι ανεκτίμητο κομμάτι της πατρίδας μας.

Τέλος, ο κ. Βλάσης παραδέχτηκε ότι εξαιτίας τις φυσικής του παρουσίας στο εξωτερικό θα μειωθεί η παρουσία του στην Αρκαδία, προσθέτοντας: «Θέλω να είμαι δίπλα σας στις χαρές, τις λύπες, τις ανάγκες, τις δυσκολίες και θα συνεχίσω να το κάνω στο βαθμό που μου το επιτρέπουν οι αρμοδιότητές μου».

Για εμένα η Αρκαδία είναι το σπίτι μου. Το μυαλό και η καρδιά μου θα είναι στραμμένα στον τόπο μας και δεν θα αμελήσω τη σχέση μου μαζί σας, γιατί είμαι ένας από εσάς

Περισσότερες φωτογραφίες στο ArcadiaPortal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Κώστα να θυμάσαι πάντα τους αληθινούς φίλους σου τους αγωνιστές της παράταξης και μην πλανάσαι από περαστικούς γυρολοφους που γυρίσανε τατουλισταν και συριζισταν και τώρα ήρθαν δίπλα σου. Ανθρωπάκια και ανθυπογλυφτες

Αληθινοί φίλοι, καλέ μου, δεν υπάρχουν στο παιχνίδι που λέγεται πολιτική. Εσένα να ξέρεις ότι σε έχει σίγουρο, δεν πρόκειται να σε προσέξει, διότι γνωρίζει ότι θα τον υποστηρίζεις δια παντός. Τούς άλλους, τους νέους, τους ξένους θέλει να προσελκύσει. Πόσο χρονών είσαι; δεν το έμαθες ακόμα το παιχνίδι !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio