Καθαριότητα και καλαισθησία του οικισμού Αγίου Παντελεήμονα της Κοινότητας Πραστού (pics)

Πέμ, 23/07/2020 - 14:06
Image

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί ότι θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα ευχάριστα νέα του χωριού μας σας ανακοινώνουμε τα παρακάτω:
Εν όψη του εορτής του Αγίου Παντελεήμονα στον ομώνυμο οικισμό της Κοινότητάς μας, έγιναν εργασίες Καθαριότητας - Ασπρισμάτων – Περιποίησης & Καλαισθησίας.


Οι κάτοικοι του οικισμού, με κέφι και μεράκι, καθάρισαν σχολαστικά όλους του κοινόχρηστους χώρους (Πλατεία, Εκκλησία, Δρόμους, Κοινοτικό Κτήριο, Κοιμητήριο κλπ. . Άσπρισαν τα κτήρια, τους τοίχους της πλατείας & των χώρους γύρω από αυτή (κοιμητήριο, Κωδωνοστάσιο, Κοινοτικό κτήριο) κλπ.. Περιποιήθηκαν την όλη κατάσταση των χώρων εορτασμού του Οικισμού πετυχαίνοντας την γενικότερη καλαισθησία του τοπίου.

γφ
Ως πρόεδρος της Κοινότητας ήμουνα σε συνεχή συνεργασία μαζί τους κυρίως ως προς τη παροχή υλικών και συμβουλών και επιθυμώ να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την μεγάλη εθελοντική προσπάθεια ( Δημήτρη, Τάσο, Παναγιώτη, Γιάννη, Σοφία, Αγγελική, Χριστίνα κλπ). Αυτές οι προσπάθειες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση από όλους μας, μόνο έτσι μπορούμε να καλυτερεύσουμε την κατάσταση – εικόνα των δύο οικισμών της Κοινότητάς μας.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας γενικότερα. Ειδικότερα δε του Οικισμού Αγίου Παντελεήμονα, πολλαπλώς προς κάθε κατεύθυνση και θεματικό αντικείμενο.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε ευχάριστο νέο, κυρίως όταν θα χειροπιαστά αποτελέσματα και θα υλοποιείται το κάθε έργο από αυτά που είχαμε εξαγγείλει στο πρόγραμμά μας, όταν το έργο θα μπορείτε να το βλέπετε και να το απολαμβάνετε.

θυ
Παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες όπου μπορείτε να διαπιστώσετε τις εργασίες που έγιναν στον οικισμό Αγίου Παντελεήμονα της Κοινότητας Πραστού.

Πραστός 23 Ιουλίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio