Καταγραφή προβλημάτων και σχεδιασμός έργων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κυνουρίας (pics,vid)

Σάβ, 30/05/2020 - 17:50
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Αθλητικούς χώρους και γήπεδα της Βόρειας Κυνουρίας επισκέφθηκαν το Σάββατο 30 Μαΐου ο Πρόεδρος Περιφερειακού συμβουλίου περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σκαντζός, ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητικών κ. Μαντζούνης.  ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Σαμαρτζής, ο Πρόεδρος Αθλητικής Επιτροπής κ. Δαλιάνης και η Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας κυρία Μπάρλα.

Στόχος αυτής της επίσκεψης, ήταν οι αρμόδιοι αιρετοί να γνωρίσουν την περιοχή και να καταγράψουν τις ανάγκες που υπάρχουν προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την αναβάθμιση και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Έγινε μία νέα αρχή μεταξύ των σχέσεων περιφέρειας και δήμου και χαράχτηκε μία πιο "επιθετική" γραμμή σε  θέματα αθλητισμού και όπως σημειώθηκε και στην συνάντηση των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, αυτή ήταν η πρώτη φορά όπου αντιπεριφερειάρχης για θέματα αθλητισμού βρέθηκε στην περιοχή.

Ο αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού ο κ. Γιάννης Μαντζούνης ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα προβλήματα και τις απαιτήσεις που έχουν τα γήπεδα, προκειμένου να είναι λειτουργικά και ασφαλή για τους αθλητές.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του AstrosNews.gr ανέφερε ότι η περιφερειακή αρχή έχει στόχο να καταγράψει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να προχωρήσει σε εργα συντήρησης, αλλά να  υλοποιήσει και νέα έργα.

Στο άμεσο μέλλον θα κάνουμε συναντήσεις με όλες τις ομοσπονδίες, όλων των αθλημάτων, έτσι ώστε να υπάρχουν αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων

Ο κ. Σκαντζός από την μεριά του ξενάγησε τον αντιπεριφερειάρχη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου και μίλησε για τις επιπτώσεις που υπάρχουν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Είναι δεδομένη η αγαστή συνεργασία της περιφέρειας και του δήμου και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως έχει δηλώσεις και ο κ. Νίκας

Τέλος ο κ. Δαλιάνης μετά την ολοκλήρωση της περιήγησης, ευχαρίστησε όλους, για την παρουσία τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου.

Δρομολογούμε έργα, υπάρχουν νέες προκλήσεις, η επιθετικότητα στον αθλητισμό θα βοηθήσει πάρα πολύ

Θεωρώ ότι ο δήμος πρέπει και θα έχει τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις επί θητείας του κ. Καμπύλη είπε κλείνοντας ο κ. Δαλιάνης.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Κοιτάξτε να συμμαζέψετε το γήπεδο της Μελιγούς ( αλλαγή χλοοτάπητα , τοποθέτηση φωτισμού , και εάν είναι δυνατόν μια μικρή κερδικα 200 θέσεων τουλάχιστον ) για να δείξουμε ένα ωραίο πρόσωπο στην εθνική κατηγορία του χρόνου και να διαφημιστεί επάξια ο δήμος μέσω του Ερμή !!

Στα Δολιανά στο 5χ5 που προεκλογικά ήταν στα σκαριά η στο Παλαιό γήπεδο που πολλές φορές λέτε ότι ήταν ιστορικό γήπεδο η στων άνω Δολιανών γιατί δεν ηρθατε;;;και θέλω σοβαρή απάντηση...
Ευχαριστώ πολύ

Στο γήπεδο της Μελιγούς παρουσία των ανθρώπων του Ερμή και του κ Κωστα Καμπύλη η επιτροπή εκατσε ισως και μισή ώρα.
Στον φίλο που αναφέρθηκε για το γήπεδο των Ανω δολιανών προφανώς θα αγνοεί οτι ειναι περιουσια του συλλογου του Νικηταρα καθώς και το κάτω γήπεδο στα Δολιανά.Φυσικά έχει γίνει καταγραφή στα τρία γήπεδα του ορεινού όγκου που ανήκουν στους συλλογους Ανω Δολιανά,Καστρί και Αγιο Πέτρο όπως και στο γήπεδο μπάσκετ του καστρίου.Ο Νικηταράς έχει κάνει 2 γενικές συνελεύσεις για την τύχη των γηπέδων και όπως μας ενημέρωσε η απερχόμενη διοίκηση περιμένει να βγεί η νέα διοικηση ωστε να λύσουν οι άνθρωποι κάποια χρόνια θέματα που βγήκαν στην πορεία με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.Αλλωστε με τους ανθρώπους του Νικηταρά είμαστε σε διαρκή επαφή και μας ανέλυσαν στο ακέραιο τα προβλήματα.Οσο για το 5×5 η τοπική κοινότητα και οι Ανθρωποι που εκπροσωπούν τα Δολιανά στο Δ.Σ γνωρίζουν μεσω της αρμόδιας υπηρεσίας πότε ακριβώς θα ξεκινήσει.
Σας ευχαριστώ και πιστεύω να σας κάλυψα.

18:42 πεταξου μέχρι την παλιά λαϊκή (ξέρεις) και πάρε γυαλια... Εκτός αν δεν αντέχεις να βλέπεις ποιοι άνθρωποι είναι πρωταθλητές Αρκαδίας όπως πολύ καθαρά φαίνονται σε φωτογραφία

Να μην μιλάτε κύριοι για αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή... να μη μιλάτε. Μόνο γήπεδα ποδοσφαίρου υπάρχουν,όπως υπάρχουν, λες κι όλος ο αθλητισμός περιστρέφεται μόνο σε αυτό. Σε μια απόσταση 10 χιλιομέτρων υπάρχουν τρία με χλοοτάπητα και ετοιμάζεται άλλο ένα . Λες και είμαστε ως περιοχή η μεγαλύτερη ποδοσφαιρομάνα σε παγκόσμιο επίπεδο. Κύριοι πάσης αρχής κι εξουσίας είσαστε για ....!!!! Ενας χώρος - στάδιο του λεγόμενου κλασικού αθλητισμού δεν υπάρχει...Ναι...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!! Έχουμε ακούει κατά καιρούς μεγαλεπήβολα σχέδια μέχρι γήπεδα τένις και δεν ξέρω τι άλλο!!! Και μην μας πείτε πως δεν υπάρχουν δημόσιοι χώροι γι αυτό. Ας μη γυρίσουμε πίσω σε αλήστου μνήμης εποχές που μπουλντόζα ξεχέρσωνε με το έτσι θέλω έκταση κοντα στον Αγ. Γεώργιο της Παλαιοπαναγιάς. Θλιμμένη ιστορία!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ εξαιρετικοί χώροι ιδίως στη Μελιγού όπως το παλιό της γήπεδο ή ο χώρος μεταξύ δημοτικού σχολείου και γηπέδου. Ή μήπως ΔΕΝ θέλουν μερικοι΄μερικοί να φτιαχτεί μια τέτοια εγκατάσταση πουθενά αλλού έξω από τον αστικό ιστό του Άστρους όπως παλιά το ΤΕΛ : Ψάξτε το λίγο κύριοι υπεύθυνοι από δήμαρχο και εντεταλμένο μέχρι περιφέρεια και υπουργεία... Αντε μπραβο ..Άντε !!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio