Καμπύλης: Προσπαθούμε να δώσουμε αφορμές στους επισκέπτες να έρθουν στη Βόρεια Κυνουρία (vid)

Σάβ, 05/06/2021 - 14:00
Image

Θέλουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού στο δήμο,  είπε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, από τη Σίταινα και από την μοναδική ολοήμερη εξόρμηση με θέμα τις εναλλακτικές μορφές του τουρισμού που διοργάνωσε η «Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας»

Η δημοτική αρχή δημιούργησε το αναρριχητικό πεδίο στον Άγιο Ανδρέα, υπάρχουν διάφορες σκέψεις για την αξιοποίηση του φαραγγιού της Λεπίδας, είπε ο δήμαρχος αναλύοντας το πλάνο του δήμου για την ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων του κάθε χωριού.

Είμαστε δίπλα σε όλους τους Συλλόγους και σε όλες αυτές τις προσπάθειες, προκειμένου να προσελκύσουμε επισκέπτες

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο σας!! Μετά τα τελευταία γεγονότα νομίζω ότι ήμαστε ο μοναδικος δημος Που μπορεί να διαβεβαιώσει τους τουρίστες του, ότι μπορείτε να τους φτιάξετε και παραλία εκεί που δεν υπάρχει. Μιλάμε για άλλο επίπεδο διοίκησης.
Και πάλι μπράβο σας πρωτοπόροι !

πως να προσελκύσεις κοσμο; για να προσελκύσεις κόσμο θέλεις καταλύματα, για να εχεις καλα καταλύματα πρέπει να εχει κίνητρα κάποιος να φτιάξει. να επενδύσει κάποιος σε σοβαρο ξενοδοχείο και να εξαρτάται απο τους βοθρατζηδες; ειναι δυνατόν να μην έχει συνδεθεί στο βιολογικό αυτη η περιοχή; με μικρο ξενοδοχείακια με μοναδική άνεση "ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ" δε πας μπροστά.

από πάρκιν ; θα μπει Ιούλιος θα ξαναμπεί αλυσίδα στο μεγαλο πάρκιν και μετα αιντε βρες να παρκάρεις. καλύτερα να το αφήσεις στο Μεσόγειο το αμαξι.

δυστυχώς εχει αναπτυχθεί ΜΟΝΟ το λιμάνι, ο πεζόδρομος Ζαφειρόπουλου δεν αξίζει καποιος να τον περπατήσει μεχρι κάτω, ερημιά και εγκατάλειψη απο κάθε άποψη.

ολο το Παράλιο, 2 θέσεις ΑΜΕΑ αν ειναι δυνατόν! και σε αυτές έχει ξεθωριάσει η μπογιά στην άσφαλτο και ουτε διακρίνονται καλα καλα.

δυστυχώς το Λεωνίδιο δε το φτάνουμε ουτε στα πιι τρέλα μας όνειρα.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!ΑΠΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ και ανάπτυξη γίνεται;;
Καλαμαράκια με 9 ευρώ η μερίδα;; δωμάτια με 70 ευρώ χωρίς πρωινό και αξιοπρέπεια;;;
Κουνούπια, σκιπακια;;;
Ε, δε γίνεται;
ΞΥΠΝΉΣΤΕ γιατί ούτε οι Τριπολιτσιωτες δε θα μας ξανάρθουν...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio