Καμπύλης: Με το νέο καλαθοφόρο συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων του Δήμου μας

Τρί, 12/09/2023 - 15:56
Image

Στην παραλαβή ενός καινούργιου καλαθοφόρου - μηχανήματος έργου προχώρησε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού άξονα προτεραιότητας «Τοπική ανάπτυξη και προστασία περιβάλλοντος» του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Πρόκειται για ένα καινούριο μηχάνημα έργου προϋπολογισμού 139.000,00€ και συγκεκριμένα για ένα MITSHUBISHI FUSO CANTER 6S15 με ανυψωτικό μηχανισμό GEPA LIFT TM-153.

Το καλαθοφόρο όχημα προορίζεται αφενός για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και αφετέρου για το κλάδεμα υψίκορμων δέντρων για λόγους ασφαλείας. Για τον σκοπό αυτό είναι εξαιρετικά ευέλικτο, προωθημένης οδήγησης και έχει τις μικρότερες δυνατές διαστάσεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ευστάθειας όταν το καλάθι εργασίας είναι φορτωμένο με το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος και έχει αναπτυχθεί στο πλέον δυσμενέστερο σημείο του.

Το καλαθοφόρο όχημα, αποτελείται από πλαίσιο και υπερκατασκευή ισχυρής κατασκευής και διαθέτει ανυψούμενο καλάθι εργασίας με τηλεσκοπικό βραχίονα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιστήμης και της σύγχρονης τεχνολογίας, διασφαλίζοντας ύψος εργασίας τουλάχιστον 15 m από το έδαφος (δάπεδο καλαθιού τουλάχιστον 13 m) και 8m οριζόντιας εργασίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης προχωρήσαμε στην προμήθεια του τρίτου νέου οχήματος. Με το νέο καλαθοφόρο συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων του Δήμου μας. Αποτελεί κύριο μέλημά μας η ασφαλής εργασία των υπαλλήλων μας».

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Αυτά είναι έργα. Νομίζω πήραμε επίσης ένα καινούργιο, τελευταία λέξης της τεχνολογίας κομπρεσερ χεριού με μπαταρία λιθίου και χορτοκοπτικό που κόβει ακομα τέλεια τα κουτόχορτα... δεν τα δείξατε αυτά....

Γιατί δεν είχε ο δήμος καλαθοφορο η δεν προλαβαινε ένα και πήρε και δεύτερο. Περιμένουμε 3 χρόνια για λάμπες και κλαρες πιστεύω τώρα με το καινούργιο να γίνουν αυτα

Τελικά είδες δήμαρχε που υπηρχε Φιλόδημος? Είχες καταλάβει λάθος ε? Για ξαναπές μας μέσω ποιου προγράμματος το πήραμε το καλαθοφορο ? Γιατί αυτό δεν το πήρατε μεσα από δικές σας κινήσεις! Πες μας την αλήθεια πως αποκτήθηκε το καλαθάκι? Πες μας Γιώργο .. πες μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio