Καμπύλης: Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Κλεώπα

Τρί, 10/10/2023 - 14:33
Image

Φίλες και φίλοι, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου για τη θέση του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον έναν και μοναδικό Γιώργο Κλεώπα, που δεν είναι πια μαζί μας αλλά είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όσο και εμείς.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αναδεικνύει και επικυρώνει τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που κάναμε μαζί με τους συνεργάτες μου.

Ύστερα από τα αποτελέσματα της Κυριακής το προσωπικό φορτίο είναι μεγάλο και δεσμεύομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Την τετραετία που διανύουμε εργαστήκαμε με ήθος, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, διαφάνεια, και αποτελεσματικότητα. Με αυτές τις αρχές θα πορευθούμε και στην επόμενη θητεία χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς ή διαχωρισμούς.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους και Κοινοτικούς Συμβούλους εξελέγησαν απ’ όλες τις παρατάξεις.

Με κοινό σκοπό την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας Συνεχίζουμε Υπεύθυνα όλοι μαζί.

Καλή δύναμη σε όλους μας.

Σχόλια επισκεπτών

Φίλε Γιώργο τον πήχυ βάλε ψηλά για την επόμενη πενταετία.Έχεις όλα τα προσόντα για να πας καλά και να αφήσεις έργο με προοπτική στον τοπο μας.Δύσκολο δεν υπάρχει τίποτα ούτε ακατόρθωτο μα ούτε και ο Δήμος είναι μεγάλος όλα είναι στο μυαλό μας και στους στόχους που βάζουμε. Εγώ είμαι σίγουρος θα πας καλά. Ξέρεις από οργάνωση και στρατηγική ,ξέρεις από στόχους και προοπτική. Σχεδιάζεις και προχωράς,επιτελείο έχεις δυνατό. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΙΑ.

Ο Γιώργος Κλεωπας δεν είναι πια μαζί μας Ο φίλος μου Γιώργος ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει όλα αυτά που έγιναν δεν θα τού άρεσαν είμαι σίγουρος καί εσείς θά το γνωρίζετε όσοι συνεργαστηκατε μαζί του

ΔΉΜΑΡΧΕ ΣΊΓΟΥΡΑ Ο ΓΙΏΡΓΟΣ Ο ΚΛΕΩΠΑΣ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΆ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ ΠΑΡΌΛΑ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΉΦΟΥΣ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΠΑΡΆ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΦΤΗΝΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ.

Η νίκη ήρθε από τον Ουρανό τώρα σεβασμό στην οικογένεια του εκλιπόντος Η Μαρία θα είναι για 5 χρόνια Δ Σ γιατί το ΘΈΛΟΥΜΕ εμείς που την ψηφίσαμε θα συνεχίσει το έργο τού εκλιπόντος περιμένουμε πολλά από εσένα γιατί είσαι δυνατή

Θέλω να πιστεύω ότι είναι ψέματα ότι θα παραιτηθεί Άντρας Γυναίκα δεν ξέρω ακριβώς γιατί ? γι'αυτό πού λένε όλοι στα Καφενεία αύριο πάω καφενείο νά μάθω δεν ξέρουμε ούτε το συνδιασμό γνωρίζει κάποιος περισσότερα?

Λυπάμαι γι'αυτά που βλέπω! Λυπάμαι για τις κρίσεις και τα συμπεράσματα που βγάζετε και τα γράφετε κιόλας για τα δουν όλοι ακόμα και οι δικοί του άνθρωποι! Στη δήλωση αυτή του δημάρχου δεν έπρεπε να γίνει κανένα απολυτως σχολιο και καμιά υπόδειξη στο δήμαρχο τι έπρεπε να κάνει! Σεβασμός και στη μνήμη του Γιώργου και στην οικογένειά του..Είναι λεπτά τα ζητήματα αυτά..Όσο για τη γυναίκα του έχει κρίση και αντίληψη δεν χρησιμοποιήθηκε..Μην γράφετε τέτοια..Ο δήμαρχος θα αποφασίσει τι θα γίνει στο εξής.Δε μας πέφτει λόγος και καλό θα είναι να μην συνεχιστούν τα σχόλια περί αυτού! Ας τον θυμόμαστε νε αγάπη τον Γιώργο!

18:07 ησυχία και μην λέτε πολλές κουβέντες σεβασμός λιγο.Ο δήμαρχος έκανε μια σπουδαία αναφορά σε έναν άνθρωπο που ήταν Εκεί Παντα.Όλοι εμείς εδώ λοιπόν δεν θα έπρεπε να συνεχίσουμε να σχολιάζουμε . Καμιά φορά χρειάζεται και η Σιωπή . Άν ειναι δυσκολο να σεβαστειτε έναν άνθρωπο που εκλείπει της ζωής και την οικογένεια του που δεν έχει ενοχλήσει κανέναν , τότε ας σεβαστειτε τους εαυτούς σας που εκτείθεστε ανεπανόρθωτα σχολιάζοντας. Τουλάχιστον Ντροπή

Σχολιάστές 15:02 18:07 20:33 20:49 Υπάρχουν λέξεις αλλά σε πρώτη φάση θα αποφύγω να σας χαρακτηρίσω.Γιατί εμπλέκεστε σε καταστάσεις και σχόλια που δεν σας αγγίζουν; Από πότε ανθρωπάκια σαν και σας έφτασαν να έχουν λόγο και να υπησέρχονται σε λεπτές καταστάσεις; Πίσω από την ανωνυμία δεν μπορείτε ποταπά όντα να βγάζετε το δηλητήριό σας για να χαρείτε και να ικανοποιηθείτε; Η λέξη ντροπή σας είναι πολύ λίγη αλλά για να φτάσετε σε τέτοιο επίπεδο και με τέτοιο θράσος καταλαβαίνω τι κελεπούρια είστε!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio