Χωρίς γρατζουνιά βγήκε ο οδηγός του ΙΧ που εξετράπει στο δρόμο Ξηροπηγάδου - Άστρους (pics,vid)

Κυρ, 21/04/2024 - 16:33
Image
Image
Image

Τροχαίο με εκτροπή οχήματος σημειώθηκε στο δρόμο Ξηροπηγάδου - Άστρους.

Ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημα και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς και δεν έχει τραυματιστεί. 

Tο βίντεο που έστειλε αναγνώστρια  από το σημείο του ατυχήματος δείχνει τον οδηγό που   βγήκε από το αμάξι χωρίς γρατζουνιά.

Ο οδηγός ήταν μόνος του και όπως φαίνεται είχε  Άγιο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ξέρετε γιατί δεν Φαρδαίνει Ο δρόμος γιατί δεν ανοίγονται οι στροφές γιατί Ο δρόμος εφάπτεται με Οικόπεδα δες ταμπέλες μέσα καί πίσω απο τα πουρνάρια για αυτούς που δεν γνωρίζουν καί λένε φταίει η Περιφέρεια το Κράτος ησυχία ποιος γέλασε? Δεν θέλω ου Απλά να ξέρετε σε λίγο καιρό δεν θα Κινδυνεύουμε θα μας προστατεύουν τα προσκυνητάρια Στείλε Δήμαρχε μια διαμαρτυρία άνθρωποι κινδυνεύουν καθημερινά κάνε κάτι Δημαρχεεεεεεεεεεεε ΕΕ έρχεται καλοκαίρι μη δηλώσεις αν αρμόδιος χάνονται ζωές εσείς ακα Ζ*****ΔΣ, ένας ρε ένας ένας δεν το φέρνει στο Δ Σ?

Ο δρόμος από Άστρος έως Κυβέρι έχει τα μαύρα του τα χάλια, κακό οδόστρωμα, επικίνδυνες στροφές ελλείψεις σε στηθαία προστασίας σε πολλά επικίνδυνα σημεία και δεν χρειάζεται να τρέχεις για να γίνει η ζημία.
Παρόλα αυτά όλοι αδιαφορούν είτε αφορά Δήμο είτε Περιφέρεια μάλλον περιμένουν κάτι σαν τα Τέμπη για να αρχίσουν να παίρνουν μπροστά βλέπετε τώρα λεφτά για τέτοια έργα δεν υπάρχουν. Προέχει ο δρόμος Χανι Κοπανίτσα- Χαντάκια λόγω συχνής διέλευσης τσακαλιών και προβάτων.
Και για να μην μπερδευόμαστε το παραπάνω αφορά άπαντες νυν και πρώην.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio