Γκαύρος: Να συγκληθεί έκτακτο ΔΣ για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα του ανεπαρκή Καμπύλη

Σάβ, 16/09/2023 - 15:24
Image

 Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά να γίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γκαύρος Δημήτρης καταγγέλοντας τον Γ. Καμπύλη για μια σειρά ζητημάτων. 

 

Δείτε την επιστολή που απέστειλε 

 

ΠΡΟΣ:

1.   ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

2.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

3.   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΡΟΥΣ

4.   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

5.   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΛΙΑΝΩΝ

6.   ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ

7.   ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

1.   Γεμίζουν με ανεμογεννήτριες το όρος Ζαβιτσα

Η δημοτική αρχή ήταν ενήμερη από την 3η Αυγούστου προκειμένου το δημοτικό συμβούλιο να γνωμοδοτήσει για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων προκειμένου να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες . Όμως και οι αρμόδιοι πρόεδροι (Άστρους , Ξηροπηγαδου- Δολιανών ) όπως και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τήρησαν σιγή ιχθύος .

Όλα αυτά βέβαια με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του απερχόμενου Δημάρχου . Για άλλη μια φορά ο Καμπύλης αδιαφορεί η ακόμα χειρότερα κρύβει κάτω από το χαλί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα .

Δυστυχώς ο χρόνος αντίδρασης έχει παρέλθει και οι κάτοικοι του Άστρους ,του Ξηροπήγαδου και των Δολιανών θα υποστούν τις οποίες επιπτώσεις .
Έστω και ετεροχρονισμένα πρέπει να συγκληθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα του ανεπαρκή Καμπύλη .

 

2.    Όχι την παράνομη λειτουργία και την επέκταση των ιχθυοτροφείων.

Είμαστε πλήρως αντίθετοι, τόσο στη χωροθέτηση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) στα όρια του Δήμου μας, όσο και στην αύξηση της δυναμικότητας της. Είμαστε επίσης αντίθετοι στη λειτουργία των υφιστάμενων τριών (3) μονάδων υδατοκαλλιέργειας, όταν αυτή παραβαίνει τους κανόνες υγιεινής και τους περιβαλλοντικούς όρους.

Πώς όμως μπορούμε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας μέσα από τα θεσμικά όργανα του Δήμου, όταν ο Δήμαρχος «Ξεχνά» να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα για την έγκριση της Σ.Π.Μ.Ε;

Έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου η δικαιολογία του ότι δεν ήξερε. Τι δεν ήξερε; Ότι είχε στείλει και ζητούσε τη γνώμη της κοινότητας Άγιου Ανδρέα; Για άλλη μια φορά, ο χρόνος της διαβούλευσης έχει παρέλθει. Εγκληματική αδιαφορία για το περιβάλλον του Δήμου μας ή κουκούλωμα των αυθαιρεσιών και παρανομιών στη λειτουργία των ιχθυοτροφείων;

Για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα, ο Καμπύλης αδιαφορεί η ακόμα χειρότερα κρύβει κάτω από το χαλί ένα ακόμα σοβαρό ζήτημα .

Η υπό διαβούλευση Σ.Μ.Π.Ε. προτείνει για την Ζώνη αυτή αύξηση της παραγωγής από 517 τόνους που έχει σήμερα, σε 860 τόνους ετησίως (!!!)
Έστω και ετεροχρονισμένα πρέπει να συγκληθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα του ανεπαρκή Καμπύλη .

 

ΑΣΤΡΟΣ 16/09/2023

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΚΑΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δελτίο Τύπου 

Σχόλια επισκεπτών

Κύριε καφέ μήπως ο πραγματικός λόγος που ζητάτε συμβούλιο είναι επειδή στο τελευταίο που έγινε πριν ελάχιστες μέρες δεν ανοίξατε καν το στόμα σας;

Για να καταλάβω πιο είναι το κακό να μπουν ανεμογεννήτριες στη ζαβιτσα: Για να πάει να ρωτήσει όπου έχουν μπει ανεμογεννήτριες τη θετικό αντίκτυπο έχουν στους λογαριασμούς ρεύματος τα νοικοκυριά.Όπως κάποιες άλλες κινήσεις που πρέπει να γίνουν,ενεργειακό πάρκο κτλ τότε θα υπάρχει μεγάλη ανακούφιση στους λογαριασμούς ρεύματος τόσο στο δημοτικά κτήρια όσο και στα νοικοκυριά.Προφανώς ο γκαυρος και η παρέα του δεν τα θέλουν αυτά αλλά να κόβουν τιμολόγια χιλιάδων ευρώ σε κολητους.Ας μπει ο κόσμος στη διαύγεια και θα καταλάβει.Αυτά για τώρα και έρχεστε και συνέχεια…..

Για τις ανεμογεννήτριες στα Βέρβαινα έχεις να πείς τίποτα! Εκεί δεν σε πειράζουν γιατί τις έφτιαξε ο συνδυασμός σου. Φτηνή πολιτική κάνεις !!!! Από τους βερβαινιώτες θα πάθεις εκλογικό σοκ.!!!

Όποιος παρακολούθησε το συμβούλιο καταλαβαίνει τον κατήφορο των πραγματικών.
Ο ένας δεν ήξερε (καμπυλησ)και έχανε τα λόγια του, ο άλλος : θα τα πούμε(πλακοκεφαλος) μετά προς τον πρόεδρο Αγίου Ανδρέα.
Σε ερώτηση Χονδρολεου μασούσε ο Καμπυλης τα λόγια του…
Η Αναγνωστακου η ωραία του χωριού για ακόμα μια φορά…
Ο Κατσης αλώνιζε…
Το θέατρο του παραλόγου…
Δεν γίνεται όταν διακυβεύονται τόσο σημαντικά ζήτημα , να μας ενδιαφέρει εάν είναι το θέμα στην ημερήσια διάταξη…

Κόιτα να δεις λεξιλόγιο και δεν του φαινότανε και πολυγραφότατος και γνώστης ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ που τα βρήκες όλα αυτά τα πιπεράτα και τα αράδιασες; ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ; ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ....με αυτές τις κορονες προσπαθείς να ανατρέψεις το αποτέλεσμα της ήτας; δεν θα κάνεις τιποτα ίσα ίσα θα στρέψεις πιο πολλούς εναντίον σου...Εσύ τουλάχιστον είσαι επαρκής;Γνωστό βέβαια ποιος τα αράδισε όλα αυτά.

λες τα πράγματα ως έχουν Μητσο και πολλές αλήθειες που τους ενοχλούν για αυτό σου κάνουν πόλεμο. Ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο και αυτό θα φανεί στις εκλογές.

Η πιο ανίκανη δημοτική αρχή. μόνο το συμφέρον τους κοιτάνε και πως θα κάνουν εξυπηρετήσεις......

Μάλλον σου έχει ξεφύγει το θεματακι της Ζάβιτσας που το ποσό αγαπας.ή δεν έχεις κάτι να πεις ή δε σου τα είπαν καλά να τα πεις.....έτσι δεν είναι;;;;; θα στα πω όμως όταν σε δω για να καταλάβεις ακριβώς .....μην το ξεκινάς έτσι σε χρησιμοποιούν από νωρίς οι μελετητές του έργου....αλήθεια ξέρεις τα ωφέλη και τις ζημίες από το έργο αυτό;;;;ξέρεις που θα τοποθετηθούν;;;; γνωρίζεις ποιος περιφερειάρχης έδωσε την αρχική άδεια;;;;; ποιός τη δεύτερη;;;;;μπα δε νομίζω....όχι λοιπόν επειδή έχουμε σκύλους σημαίνει ότι πρέπει να γαυγιζουμε και εμείς γιατί το μόνο που θα πετύχουμε είναι ότι πέτυχαν οι βερβεναιοι....ξέρεις εσύ!!! Λοιπόν μην τσιμπας σε ότι σου λένε και μελετα το λίγο...είσαι ψαράκι μπροστά στους ροφούς που έχεις....θα σου πω και πολλά πολλά άλλα αν χρειαστεί.....ευχαριστώ που με διάβασες!!!!

Γιατί πιστεύεις ότι εσύ είσαι άξιος να μαζέψεις τα "ασυμαζευτα", κατά την άποψή σου, όταν δεν μπορείς να μαζέψεις τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού σου;.... βλ. Τελευταίο συμβούλιο... ουστ

Δημήτρη το έχεις πάρει ζεστά το θέμα,υπολογίζεις την πρωτιά.Να δω αν βγεις εσύ αν θα κάνεις κάτι για τις γεννήτριες.Αφου ξέρεις και ξέρουμε ότι αν σηκώσεις κουβέντα και ανάστημα στα αφεντικά των ανεμογεννητριών θα κάτσεις στα αυγά σου..Μην χαλάς σάλιο που δεν πιάνει τόπο.Απο τα άλλα φιντανια που έχουνε περάσει,τουλάχιστον ο δήμαρχος αυτός έχει κάνει και προόδους,τους ξέχασες κιόλας;;;Καλή προσπάθεια στον αγώνα σου.

Ααααα καφέ.. μήν αλιχτας τόσο πολύ γιατί κάποιοι κοιμούνται.Αλλα όταν ξυπνήσουν θα σε τα πουν και αυτοπροσώπως.Αντε μαζεύτηκε εσείς οι δυο τρεις που δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να πετάτε λάσπη
Και το ωραίο είναι ότι βγαίνετε και ανονοιμ........Τι κάνει νιάου νιάου

Ο Πρόεδρος καί τό Τ Σ τής Κοινότητας Άστρους έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες δεν ήρθαν στο Δ Σ του Δήμου για συζήτηση καί αποφάσεις εντός Προθεσμίας όπως Ορίζει Ο Νόμος αυτό όπως γνωρίζουμε αποτελεί παράβαση καθήκοντος και πειθαρχική ευθύνη να τό δεί ο κ Δήμαρχος επείγοντος αλλά καί η αντιπολίτευση άλλωστε η αντιπολίτευση έχει υποχρέωση να παρακολουθεί της Κοινότητες όπως Οικονομικά θέματα αναθέσεις έργων προμήθειες κ λ π περιμένουμε απαντήσεις για το πολύ σοβαρό θέμα άλλωστε αυτό δείχνει καί την απαξίωση των Κοιν Συμβούλων δέστε όλες τις αποφάσεις με Αρ Απόφασης 1 μέχρι σήμερα το θέμα είναι κατεπείγον η παραβάσεις είναι πολύ σοβαρές εάν ειπαρχουν που καί γιατί

Εσάς κ Μαντά της αντιπολίτευσης γνωρίζετε εάν δεν έχουν έρθει αποφάσεις της Κοινότητας Άστρους στο Δ Σ η αντιπολίτευση κάνει έλεγχο γι'αυτό υπάρχει σε όλα να έρθει το θέμα εκτός ημηρεσιας μαζί με τίς Ανεμογενητριες για να μην σας πούνε ότι δεν είναι για συζήτηση

Εσείς οι 2-3 που σχολιάζετε τα ίδια και τα ίδια στα σχόλια και πετάτε λάσπη να πάτε σε μέρη που έχουν βάλει ανεμογενητριες να δούμε τι θα σας πουν .
Για ποια οφέλη μιλάτε?? Δεν είδα κάτι να αλλάζει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ εγώ π ζω σε περιοχή με ανεμογεννήτριες. Ίσα ίσα που 4πλασιάστηκαν κ ολας . Άρα πρώτο ψέμα. Δεύτερο ψέμα ότι θέλετε ανεμογεννήτριες . Απλά έβγαλε ο Δημήτρης στη φόρα 2 σημαντικά πράγματα που δεν τα φέρατε και ούτε τα γνωρίζατε και τώρα λέτε θέλουμε. Τρίτο ψέμα ότι ο Καφές δεν έκανε τίποτα για τις ανεμογεννήτριες στα Βέρβενα .
Αυτός που το έγραψε μόνο Βερβενιώτης δεν ςιναι και απλά γράφει με το όνομα αυτό για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Να του θυμίσω λοιπόν ότι ο πρόεδρος των Βερβένων και νυν υποψήφιος με τον Καμπύλη , είχε υπογράψει σύμβαση που θα τοποθετούταν στο όρος μεγάλο Βράχο και στο όρος Λούβρος. Με προσωπικό αγώνα του Καρκούλγ και του Μήτσου αυτό αποτράπγκε με μεγάλες πιέσεις και αντιπαραθέσεις και δεν μπήκαν ποτέ στο χωριό. Για αυτό λοιπόν χαζούλη λασπολόγε άσε τα ψέματα .

Δήμαρχε ήρθε η ώρα μα βγουν όλα στη φόρα όπως και οι απευθείας αναθέσεις στους κολλητούς-υποψηφίους ......

Όσο για το αν φάει το κεφάλι του στις εκλογές ας δημοσιεύσει ο κ.Καμπύλης τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης να τα δει ο κόσμος........

Αγαπητέ δήμαρχε πράξατε 2 εγκλήματα στην περιοχή μας .Το ένα πιο σοβαρότερο από το άλλο . Όταν επιλέγεις να μην συζητήσεις την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε μέρος που επηρεάζουν την υγεία σε 3 μεγάλες κοινότητες του δήμου σου και επιτρέποντας δια της σιωπής την αύξηση των κλουβιών με ιχθυοκαλλιέργειες στο Άγιο Ανδρέα και Αρκαδικό . Χρωστάς εξηγήσεις και για τα 2 που σε κατηγορούμε . Αν μας πείσεις πως είναι από βλακεία σου , είμαστε οκ . Αν όχι έχεις εγκληματήσει στην περιοχή μας και θα εισπράξεις το τίμημα

Α!!!! Ρε. Δημήτρη σε διακατέχει Ο πολιτικός πολιτισμός μπράβο σου για τον τίτλο.Με αυτά τα τερτιπια θα πάρεις εκλογές; Τα προβλήματα τα ακουμπάνε δεν τα λύνουν με συνθήματα και τρίχες

Μήπως δεν φταίει ο Καμπύλης, αλλά ο Κατσης; Αυτός δεν βάζει τα θέματα στο συμβουλιο; Μηπως εξέθεσαν τον Καμπυλη, που δεν είναι και ο πιο ξύπνιος εκεί μεσα; δεν ψάχνετε λίγο τα οψιμα κολητηλικια Κατση- Μαντα;

Κάποιοι συμβούλεψαν τον Δήμαρχο να χάσει αξιοπρεπώς κρύβοντας το έγγραφο για τίς Ανεμογενητριες και τα κλουβιά (Υχθυοκαλιεργεια ) κ Γκαυρο καλορίζικος απλά να ξέρεις καί εσύ θα κριθείς όπως βλέπεις είναι δύσκολη η 2 τετραετία εάν ζητήσεις την ψήφο ξανά ειλικρινά. Χαίρομαι που η πατριώτες ψηφίζουν για το συμφέρον τού τόπου μας ειπαρχει βέβαια και μια μειοψηφία που ψηφίζει κομματικά και συμφέρον στο χέρι μας είναι να ψηφίσουμε Δ Σ με γνώση καί όχι λόγω συγγένειας

Εάν Ο Πρόεδρος τού Άστρουςδεν έχει πάει τις αποφάσεις στο Δ Σ τού Δήμου προφανώς δεν θα έχει δικαίωμα να ζητήσει την ψήφο Στις επόμενες εκλογές έχει ηθική και πειθαρχική ευθύνη εσύ κ Γκαυρο θα το σκεπάσεις τότε τη να περιμένουμε από σένα λυπάμαι ίσως την ίδια ευθύνη έχουν και οι τοπικοί Σ υμβουλοι που θέμα ενημέρωσαν τον Πρόεδρο τού Δ Σ καί τής αντιπολίτευσης βεβαίως περιμένουμε εξελίξεις δεν θα πάτε στις εκλογές ατιμώρητοι

Εάν Ο Πρόεδρος τού Άστρουςδεν έχει πάει τις αποφάσεις στο Δ Σ τού Δήμου προφανώς δεν θα έχει δικαίωμα να ζητήσει την ψήφο Στις επόμενες εκλογές έχει ηθική και πειθαρχική ευθύνη εσύ κ Γκαυρο θα το σκεπάσεις τότε τη να περιμένουμε από σένα λυπάμαι ίσως την ίδια ευθύνη έχουν και οι τοπικοί Σ υμβουλοι που θέμα ενημέρωσαν τον Πρόεδρο τού Δ Σ καί τής αντιπολίτευσης βεβαίως περιμένουμε εξελίξεις δεν θα πάτε στις εκλογές ατιμώρητοι

Παίζεις το τελευταίο χαρτί σου και φαίνεται! Το παρεάκι σου τελευταία παίζει βρώμικο παιχνίδι , εσύ στα δημοτικά συμβούλια σφυρίζεις ανέμελα γιατί δεν ξέρεις τι να πεις, αφήνεις τους άλλους να μιλούν για σένα , αφήνεις τον εαυτό σου να γίνεται πιόνι στα χέρια ...κάποιον. Κρίμα, δεν σου άξιζε τέτοια τύχη!

Πάντως τώρα που βγαίνουν όλα στη φόρα και πέφτουν βροχή οι σφαλιάρες στο καμπύλη και το επιτελείο τους τα παπαγαλάκια έχουν πάρει εργολαβίες και δεν σταματάνε να γράφουν, να τραβάνε επιθέσεις και να πετάνε λάσπη.... που να δείτε και τι άλλες φάπες έρχονται από τους οικονομικούς συμβούλους του καφέ...

Θα πέσει πάλι παααρα πολύ γέλιο από τους 2-3 παπαγάλους.....χαχαχαχα

Όσοι είστε υποψήφιοι σε δήμους και σε περιφέρειες πρέπει να καταλάβετε ότι έρχονται τεράστιες αλλαγές...
Δεν είναι απλά τα πράγματα καθόλου και φυσικά καλό θα είναι να στηρίξουμε ανθρώπους που γνωρίζουν που έχουν βαθιά γνώση των θεμάτων και φυσικά και λύσεις!!!
Δεν γίνεται να αφήνουμε στην τύχη τίποτα πλέον!!
Ούτε να μένουν σε θέσεις άνθρωποι που έχουν ξεπεραστεί από την εποχή τους η δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει Δήμος και οι λειτουργίες του!!
Αυτό ισχύει για Όλους τους συνδυασμούς !!!
Θα δοθούν σοβαρές μάχες γι αυτό προσέξτε πολύ και τους ανθρώπους που θα επιλέξετε!!

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ....
ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΩΦΑΝΗ....
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ........
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΧ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ .. . . .

κ των 18 '25 σε τη φταίει ο κ Κατσής εάν δεν φτάνουν αποφάσεις από Συμβούλια Κοινοτήτων στο Δ Σ του Δήμου πρέπει να γυρνάει στα χωριά και να ρωτάει ρε μπαγασιδες κάνατε κανένα Συμβούλιο ? ίσως κ δεν έχεις περάσει ούτε απέξω από Δ Σ καί Υποχρεώσεις του Δ Σ λυπάμαι πού έχω τέτοιους πατριώτες ΆΣΧΕΤΟΥΣ τη άλλο θα ακούσουμε

Εσείς κ κ εάν γίνει έκτακτο Δ Σ η δεν γίνει τη σας πειράζει το μεροκάματο θα το πάρετε όπου δουλεύετε να υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται πού σκέπασε το έγγραφο για τίς Ανεμογενητριες φαντάσου να είναι το νερό ακατάλληλο προς πόση καί νά μήν το ξέρουμε δεν θα το έκανε ποτέ βέβαια αλλά εσας σας αρέσουν τα κρυφά χαρτιά δεν πιστεύω να υπάρχουν τόσοι ανε*********λοι σε άλλο Δήμο Ένα εσπρέσσο μέτριο με γάλα καί μαύρη ΖΆΧΑΡΗ.ια καρέκλα να ακουμπήσω τα πόδια φιλαρα

Φίλε Δημήτρη τι θέση θα πάρεις για την διαφωνία των Δολιανών με τους βερβανιωτες για τις ανεμογεννήτριες? Είναι προφανές ότι θα πάρεις θέση για το χωριό σου , θα ρίξεις τα Δολιανά,οι υποψήφιοι σου τοπικοί και δημοτικοί το γνωρίζουν ? το συζήτησαν μαζί σου
? Πρέπει να πάρουν θέση δημόσια οι υποψηφίου σου στα Δολιανά και μετά να ζητούν το σταυρό, εκτός εάν η υποψηφιότητα του έγινε για άλλους λόγους. Πρέπει να ξέρουμε εμείς οι ψηφοφόροι.
Αναμένουμε την θέση σου και την θέση των υποψηφίων σου.

Ευτυχώς δεν έχω κανένα συγγενή ούτε φίλο ΔΣ καί θα ψηφίσω κατά συνείδηση Ο μόνος σίγουρος Ο Μαντάς πρέπει να είναι στα Δ Σ από οποιοδήποτε πόστο εσείς θα επιλέξετε τον Δήμαρχο πρέπει να ακούγεται η φωνή του έχει τη γνώση την εμπειρία καί τή θέληση προσωπική άποψη

ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ 13;13 αλλα πρεπει και ο αλλος να βγαζει χαρτια όχι μονο να κατηγορει με αερολογίες και ψέματα ειχε τοσα χρονια στην εξουσια αυτος δεν ειναι υπευθυνος για πολλα ασχημα η λαθη;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio