Για έναν καθαρό δήμο «παλεύουν» καθημερινά οι εργαζόμενοι στη Βόρεια Κυνουρία (pics,vid)

Σάβ, 15/05/2021 - 20:50
Image
Image
Image
Image

Για το δήμο Βόρειας Κυνουρίας η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθημερινός αγώνας που αποτυπώνει την έμπρακτη προσπάθειά της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου προκειμένου να καταστήσουν το Άστρος και τα χωριά του δήμου, πρότυπο  στον τομέα της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

 Ήδη έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις καθαρισμού, ευπρεπισμού και καλλωπισμού τόσο στο Παράλιο Άστρος όσο και στα άλλα χωριά του δήμου, έτσι ώστε ο δήμος να γίνει πιο φιλικός για τους μόνιμους κατοίκους και για τους επισκέπτες του, όπως έχει αναφέρει ο αντιδήμαρχος κ. Κατσής.

Ο κ. Φίλιππός εργαζόμενος στο δήμο μίλησε για το σημαντικό έργο που γίνεται, κάνοντας έκκληση στους πολίτες και τους επισκέπτες να μην πετούνε αλόγιστα τα απορρίμματα τους και ιδίως τις προστατευτικές μάσκες μιας χρήσης.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και το τοπικό του δημοτικού διαμερίσματος δολιανων που καθαρίζουν επιλεκτικά το χωριό. Να έρθουν να μας ορίσουν και τα όρια γιατί μάλλον δεν πρέπει να ανήκουμε στον δήμο βόρειας Κυνουρίας. Μάλλον είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού ή δεν είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας πληρώνοντας τα δημοτικά τέλη; (!)

ΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΕΘΑΨΕΤΕ? ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ? ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ? ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ? Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ? ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΗΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΑΡ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? Η ΤΣΙΚΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ?
ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio