Εντυπωσιακές εναέριες εικόνες από το έργο παράκαμψης Δολιανών (vid)

Δευ, 22/06/2020 - 18:43
Image

Το έργο της παράκαμψης των Δολιανών θα δώσει νέα πνοή στο τουριστικό προϊόν της Αρκαδίας. Πρόσφατα σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος δήλωσε ότι ολοκληρώνονται εντός Ιουνίου οι διαδικασίες για τις απαλλοτριώσεις εκτάσεων και έτσι, εντός του τρέχοντος μήνα, το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Θα υπάρξει μια καθυστέρηση σχετικά με τον αρχικό χρονοδιάγραμμα λόγω των απαλλοτριώσεων οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί στον αρχικό προγραμματισμό του έργου, ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, προσθέτοντας ότι μέσα στο 2021 το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί, διορθωμένο και από πλευράς τεχνικών ελλείψεων.

Ο Χρήστος Γιατράκος στο κανάλι του στο YouTube ανέβασε βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες από τη γέφυρα, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες.

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΤΟ έργο σας καλό αλλά στρέφει το νερό επάνω στα χωράφια και τα πρώτα σπίτια των ΔΩΛΙΑΝΩΝ .ΑΥΤΟ δεν το παρατηρεί κανένας; τι θα γίνει στην περίπτωση πλημμύρας;

Έχω την εντύπωση ότι σε περίπτωση πλημμύρας το νερό πηγαίνει κατ ευθείαν πάνω στο χωριό ,,τα Δολιανά είχαμε πρόβλημα από την ζαβιτσα και ας είναι καλά ο Λαλιώτης που έκανε το αντιπλημμυρικο έργο και σωθηκαμε ,θέλω να πιστεύω ότι θα έχει γίνει μελέτη για τα νερά που θα πάρουν εκτροπή από τη νέα γέφυρα ,όσο για το βίντεο ,δεν μας δείχνει και κάτι φοβερό

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio