Εμπρός...

Δευ, 04/07/2022 - 08:40
Image

Το σκίτσο του Γιώργου Καπράνου.

Σχόλια επισκεπτών

Μόνο εμπρός δεν τραβάμε.καλα δεν ντρέπονται εκεί στο δήμο και στο τοπικό του Παραλίου??έτσι θα αφήσετε τον κεντρικό δρόμο καλοκαιριατικα??σπάσαμε τα αυτοκίνητα μας ,μας έφαγε η σκόνη, επιχειρήσεις χάνουν πελάτες και εσείς πέρα βρέχει.καλα πείτε μου σε πιο άλλο τουριστικό μέρος στην Ελλάδα γίνονται τέτοιου είδους έργα μέσα στο καλοκαίρι.θελετε να παρουσιάσετε το Παράλιο σαν τουριστικό προορισμό.τι να έρθει να κάνει ο κόσμος να αναπνέει την σκόνη σάς??στο Ναύπλιο,το Λεωνίδιο,το Τολό και σε άλλα τουριστικά μέρη έχουν απαγορευτεί τα έργα εν όψη τουριστικής περιόδου γι'αυτό αυτά τα μέρη πάνε μπροστά όπως λέει και το άρθρο.ηθελα να ήξερα ποιος έδωσε την εντολή να ξεκινήσει τώρα το έργο.απαραδεκτοι.πιστευω εκφράζω πολλούς που ζουν αυτήν την τρέλα καθημερινά.

Η ατμομηχανή του Τουρισμού του Δήμου, σύμφωνα με το λαλίστατο Δήμαρχο, έχει τα μεγαλύτερα χάλια από ποτέ. ΝΤΡΟΠΗ. Ιούλιος μπήκε και ναυαγοσώστες πουθενά. Πόσα παίρνουν και δεν εμφανίζονται; Το λιμεναρχείο δε μιλάει. Οι δρόμοι σκαμμένοι γιατί έτσι θέλει η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τα βοθρατζίδικα γυρίζουν κάθε μέρα. Οι Παραλίες μέσα στο φύκι και τη βρώμα. Πολιτιστικές εκδηλώσεις πουθενά. Το υδραγωγείο έχει σταματήσει κάπου στη Λουκού. Σε λίγο θα τους φταίνε τα μαγαζιά και οι μουσικές. Ο κόσμος φεύγει, δεν το βλέπετε; Πού είναι οι αντιδήμαρχοι που θα άνοιγαν τους δρόμους και θα έφτιαχναν το Παράλιο Αστρος; Χάθηκαν από την πιάτσα. Ο Πρόεδρος αγναντεύει από το Τσερένι και παίρνει το μισθό.. ΟΥΣΤ..

Καλά ο Δήμαρχος είναι Βουνίσιος η Αντιδήμαρχοι δεν λένε περιμένουν να αποτύχει να αναλάβουν Δήμαρχοι όλοι το ξέρουμε ότι από μέσα ***********Γιώργο ας προσεχές να λέμε και του στρατού το δίκιο εάν δεν είχες φτιάξει το Δημαρχείο Το Βιολογικό και το σταυροδρόμι Ραχούλα θα είχες πρόβλημα τώρα με τόσο σημαντικά έργα που έχεις κάνει μη φοβάσαι αυτά είχε κάνει και ο Μανώλης και έγινε Αντιπεριφερειάρχης

9:46 για την "εικαστική παρέμβαση" στην πλατεία του Παραλίου τι να πει κανείς; Τέτοια μιζέρια είχε να βγάλει το μέρος από τις αρχές του '90... Για να τους χαρακτηρίσεις όπως πραγματικά τους αξίζει, θα πρέπει να γράψεις κάτι ποινικά κολάσιμο.

Εισαστε απιστευτοι ολοι εσεις που σχολιάζετε. Αν τα εργα τα εκανε ο δημαρχος το χειμωνα και την ανοιξη, ποιος θα τα εβλεπε,??? Κανενας. Τωρα που εχει γινει εργοτσξιο το Παραλιο δεν σας αρεσει. Οσο για τα βοθρατζιδικα ειναι ολοι ψηφοφοροι μας και με εμισθη θεση, αρα δεν τους πειραζουμε. ΕΜΠΡΟΣ λοιπον ΟΛΟΤΑΧΩΣ.... ΠΙΣΩ με το δημοσιο υπαλληλο

Τα έργα πουθενά δεν απαγορεύονται το καλοκαίρι αλλά
και σε κανένα τουριστικό μέρος δεν γίνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο φίλε ανώνυμε.γινονται σε περίοδο τέτοια ώστε όταν θα έρθει ο επισκέπτης να μην βρει ένα απέραντο εργοτάξιο. ασε που η όλη κατάσταση είναι ποινικά διωξιμη αφού ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να αποκαταστήσεις το οδόστρωμα άμεσα μετά το πέρας των εργασιών.εδω και δέκα μέρες οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχει αποκατασταθεί ο δρόμος.υπομονη φίλε μου έχουμε άφθονη την λογική να γίνονται έργα σε περίοδο όπου αρχίζει ο τουρισμός στο Παράλιο δεν καταλαβαίνουμε.

Αλήθεια, που ειναι οι ναυαγοσώστες; Κανουν παζάρια ακούγεται, για να παρουν ακομα περισσότερα; Δεν ήξερε ο Καμπύλης οτι όταν κατρουράνε στη θάλλασα το βρίσκουνε στο αλάτι; Οτι δεν πρέπει να λέει όλο ναι σε όλους; Και καλά αμα δεν ήξερε, οι μεντορες δεν του έλεγαν να προσέχει τις μαφίες; Εκείνος ο δικός του που ήταν τακτικός στο fb, πού χάθηκε τώρα; Το λιμεναρχείο θα ριξει πρόστιμα η κωλύεται;

Κάτι μου λέει ότι από βδομάδα θα αρχίσει και η πλακόστρωση της παραλιακής οδού Σωκράτη Καλλίτση.αληθεια με αυτό το έργο τι γίνεται???θα γίνει ποτέ η πλακόστρωση???ελπίζω να μην το ξεκινήσετε και αυτό του χρόνου Ιούνιο μήνα γιατί προβλέπω να τελειώνουν οι ντομάτες από τα μανάβικα.

Ξεκινάμε συνδιασμό για το Δήμο Β Κυνουρίας πρώτη δήλωση είναι κανείς δεν θα παίρνει μισθό Δήμαρχος Αντιδήμαρχοι κ λ π αποφασίστε εάν θέλετε να βοηθήσετε τον τόπο η να ζήσετε από τον Δήμο περισσότερα από 1η Αυγούστου να είστε έτοιμοι χωρίς Κομ Ταμπέλες

Το πρόβλημα δεν είναι τα έργα.μακαρι να γίνονται έργα συνέχεια.αυτο θέλουμε εμείς οι πολίτες.το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να προωθείς ένα τουριστικό προϊόν όταν κάνεις τα απαραίτητα αυτά έργα μέσα στην τουριστική περίοδο.καθημερινα έρχονται επισκέπτες στο Παράλιο και το εύλογο ερώτημα που θέτουν όλοι είναι καλά τώρα βρήκαν να κάνουν αυτά τα έργα???υπομονή εμείς οι κάτοικοι έχουμε οι τουρίστες που έρχονται δεν ξέρω αν έχουν υπομονή όταν ταλαιπωρούνται καθημερινά.δεν πάει μπροστά ο τόπος έτσι.

οι νεκροθαφτες εγιναν αφαντοι - εχουν πιασει τα βουνα και περιμενουν την αναπτυξη να σκασει μυτη απο τη σιτενα - οι καραμολεγκοι ανεβηκαν στα ορεινα για να βρουν δροσια - οι ιθυνοντες καθε δευτερα περιμενουν τον πρωκτορα - τα μπαζα περιμενουν να συμπυκνωθουν για να γινει η κωλονοσκοπηση - και καπως ετσι τελικα γινονται σωστες δουλειες, για ολους

Τρία χρόνια Δήμαρχος Καμπύλης. Παραλιο Αστρος. 1 εργο που ειχαν ενταξει οι προηγουμενοι στο Φιλοδημο το 2018. Ξεκιναει να το σκαβει μεσα Ιουνιου 2022. Να τον ξαναψηφησουμε ολοι μαζί. Με τις δυο παλαμες.

Ειτε το θελουμε ειτε οχι το καλοκαιρι το παραλιο αστρος ειναι θερινος προορισμος.....
ΑΠΛΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.......
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ.............
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΛΟΓΩ ΘΟΡΥΒΟΥ,ΣΚΟΝΗΣ,ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤ ΜΠΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ,Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ,ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ . ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΦΗΦΙΩΝ............................ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΦΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.....

Το καλύτερο ανέκδοτο το γράψε ο Νικόλας,να σαι καλα ρε φίλε μας έφτιαξες το πρωινό.σε πάω στοίχημα ούτε τη δική σου υποψηφιότητα δεν θα βρεις.περι μένουμε την διακήρυξη του συνδυασμού σου τη 1 Αυγούστου.δεν τρελάθηκε κάνεις ακόμα και με αμοιβή να μπλέξει με τα κοινά και να ακούει τα σχόλιανα του..

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio