Eκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας στην Τρίπολη (pics,vid)

Πέμ, 08/02/2024 - 10:06
Image

Πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο cafe D-TALES στην Τρίπολη παρουσία του κ. Θανάση Γλαβίνα , εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Πριν την κοπή της πίτας χαιρετισμό έκαναν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής κ. Αποστολόπουλος Παναγιώτης,  από την συντονιστική επιτροπή Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ο κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής κ. Κουτσούλης Δημήτρης, ενώ στο τέλος ομιλία πραγματοποίησε ο κ. Γλαβίνας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων, στελέχη της παράταξης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της κεντρικής επιτροπής και φίλοι του ΠαΣοΚ, ενώ απουσίαζε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Να σημειωθεί ούτε αναγνώστηκε κάποιος χαιρετισμός, όπως γίνεται συνήθως όταν υπάρχει κόλλημα.

Ο κ. Αποστολόπουλος έδωσε τις ευχές του και έκανε μία αναδρομή της προηγούμενης χρονιάς η οποία είχε διπλές εκλογές, ενώ ζήτησε την σύμπραξη όλων για την επίτευξη των στόχων την παράταξης.

Θα συνεχιστεί η προσπάθεια που κάνουμε με στόχο την δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε για το νέο έτος, το οποίο θα είναι δυναμικό με πολλούς αγώνες, όπως είπε.

Ο κ. Κουτσούλης μίλησε για το καλό αποτέλεσμα που σημείωσε η παράταξη Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής στις πρόσφατες εκλογές και κατάφερε να έχει εκπροσώπους στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, η οποία θα έχει διακριτό ρόλο στα συμβούλια.

Αποδείξαμε ότι το ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία έχει βαθιές ρίζες ξεπέρασε τα όποια προβλήματα και αυτούς που προσπάθησαν να το λαβώσουν

Ο κεντρικός ομιλητής Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωποςτύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές και στους στόχους της παράταξης για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ που ήταν κάποτε.

Στόχος της παράταξης είναι να έρθει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

Έχουμε καταφέρει αρκετά, δεν ήταν μικρές οι μάχες στις περιφερειακές εκλογές, αυτές οι νίκες και οι επιτυχίες διέψευσαν όσους έλεγαν ότι θα διαλυθούμε

 

 

 

 

 

 

 

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio