Αυτά είναι τα ονόματα που θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία

Δευ, 10/04/2023 - 16:51
Image

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας 10 Απριλίου έκανε γνωστά τα ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά του στην Επικράτεια ενόψει των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου κάτι που επίσημα θα ανακοινωθεί από την Χαριλάου Τρικούπη τις επόμενες ώρες.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία όπως αναφέρουν οι δικές μας πληροφορίες μας αναμένεται να περιλαμβάνει τρεις άνδρες (Γιαννακούρας, Γιαννόπουλος, Κωνσταντινόπουλος) και δύο γυναίκες (Σαραντοπούλου, Λιλή).

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι νυν βουλευτής Αρκαδίας, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας πρώην αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, ο Γιάννης Γιαννόπουλος πρώην Δήμαρχος Γορτυνίας, η Διαμάντω Σαραντοπούλου, πρόεδρος των εργαζομένων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και η Αιμιλία Λίλη με καταγωγή από την Κυνουρία νεοεισερχόμενο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή του νομού μας.

Αυτά θα είναι τα πέντε ονόματα του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία:

Γιαννακούρας Ευάγγελος

Γιαννόπουλος Γιάννης

Σαραντοπούλου Διαμάντω

Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας

Λιλή Αιμιλία

Tags

Σχόλια επισκεπτών

Εσύ κ των 22'28 Ανώνυμε που κρύβεσαι και σήμερα που εισουν στα δύσκολα Ο Βαγγέλης είταν στην Περιφέρεια με ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο και Αντιπεριφερειάρχης τον ψήφισε η Αρκαδια

Σιγα ρε 07:45 μεγαλό-ποσοστάρχη που ειρωνεύεσαι κιόλας. Εσύ που ανήκεις δηλαδή στο ΚΚ Κίνας που παίρνει 99%; Ξεκαβάλα λίγο γιατί σε βλέπω με ηρεμιστικά στις 21

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio