Ανέλαβε καθήκοντα ο Μανώλης Σκαντζός στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας (vid)

Τετ, 12/01/2022 - 20:02
Image

Στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης - παραλαβής του χαρτοφυλακίου του χωροταξικού αντιπεριφερειάρχη από τον κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο στον κ. Μανώλη Σκαντζό.

Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε στον νέο αντιπεριφερειάρχη σήμερα την ευθύνη της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, αναφέροντας ότι με τον νέο αντιπεριφερειάρχη κ. Σκαντζό εδώ και περίπου 2,5 χρόνια είχαν μια κοινή πορεία στα πράγματα της Αρκαδίας, αλλά και στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο ως πρόεδρος είχε μία επιτυχημένη πορεία.

Ο κ. Λαμπρόπουλος κάνοντας ένα πολύ μικρό απολογισμό της θητείας του είπε ότι όλοι προσπάθησαν να κάνουν ένα σημαντικό έργο για να ανατάξουν την Αρκαδία, το οποίο θα συνεχίσει τώρα ο κ. Σκαντζός. Το έργο όμως για την Αρκαδία δεν θα παύσει εδώ, αφού από σήμερα με τα νέα καθήκοντα που του ανατέθηκαν, ως αναπληρωτή περιφερειάρχη, προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και ως υπεύθυνου για θέματα Διοικητικού, Οικονομικού, Εκπαιδευτικών, Οργανωτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης, θα προσπαθήσει να συμβάλει στα θέματα της Αρκαδίας.

Η συνεργασία με τον κ. Σκαντζό θα συνεχίσει να είναι ανέφελη, για το καλό της Αρκαδίας και για τον μεγάλο στόχο της προσέλκυσης επενδύσεων σε έναν τόπο όπως η Μεγαλόπολη

Στη συνέχεια ο κ. Σκαντζός, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίκα που του ανέθεσε την ηγεσία της Π.Ε Αρκαδίας, μίλησε για το έργο που έχει κάνει ο κ. Λαμπρόπουλος τα προηγούμενα χρόνια.

Πολλά πράγματα έχουν υλοποιηθεί και ακόμα περισσότερα θα ολοκληρωθούν τα επόμενα δύο χρόνια

Όπως τόνισε ο νέος αντιπεριφερειάρχης, στόχος του είναι να αφήσει ένα έργο στους Αρκάδες, να αναταχθεί η Αρκαδία και να πάει ακόμα πιο ψηλά.

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις των μελών της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, απαντώντας ότι το επόμενο διάστημα θα καλέσει όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της Αρκαδίας στο γραφείο του και θα ξεκινήσει μια συνεργασία, γιατί κανείς δεν είναι εχθρός, όπως είπε.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα κοινό τόπο, δεν πρέπει να συνεχιστεί το εχθρικό κλίμα.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Video

Σχόλια επισκεπτών

Σοβαρή προσωπικοτητα ο Σκαντζος.... Ελα μην τρελαθουμε τωραααααα..... Μια ζωή από τότε που ασχολήθηκε με τα κοινά όλο *..... Ξεκίνησε με το χαλβα μετά έβαλε για δήμαρχος μετά με το Μαντά στην πορεια άφησε τον τατουλη πηγε με το γέρο τι βλέψεις έχει μήπως για βουλευτής;θα φάει το φίλο του το Βλάσση;θα γελασουμε καλα

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΊΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΚΩΣΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ.

Aristos, περίμενε πρώτα, δεν είναι απλά πράματα αυτά. Πως να βγάλει ανακοίνωση με συγχαρητήρια ο Καμπύλης; Δέν πρέπει να την εγκρίνουν πρώτα ο Δαλιάνης ο Γιώργης, ο Δαλιάνης ο Στράτης, ο Κοντοζαμάνης, ο Τατούλης και ένα σωρό άλλοι; Εύκολα πράγματα είναι αυτά; Θα βγει η ανακοίνωση, μη βιάζεται και στεναχωρήσει κανέναν πατερούλη. Χάθηκε μετά.....

Ελα.....χαλαρώστε λίγο με το Σκαντζό.....Εγινε αντιπεριφεριάρχης και την έπαθε η φοράδα στ΄ αλώνι. Είδαμε την καζάντια του Δήμου επι των ημερών του...Θα...θα...θα...μπλα...μπλα....μπλα....

Όντως είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κάποιοι εδώ μέσα ούτε για να τους οικτίρω δεν αξίζουν. Από πού έως πού καλούν ουσιαστικά τον Σκαντζό να ανακατευτεί στα του Δήμου όχι μόνο της Βόρειας αλλά και της Νότιας Κυνουρίας; Ποιός είναι ο Σκαντζός; Ένας αντιπεριφερειάρχης σαν όλους τους άλλους. Τον ζήσαμε και ως δήμαρχος που μας πήγε με την όπισθεν ολοταχώς στον κατήφορο. Η εποχή του βελιγκεκισμού πέρασε ανεπιστρεπτί κι όσοι πρόλαβαν να το καταλάβουν. Οι υπόλοιποι σκουπίστε τα σάλια σας απ'το γλυψιμο μην τα πατήστε και γλυστρήστε κι αλλάξτε πλευρό.

Γιατί σου επιτρέπει εσένα κακοήθη να παρουσιάζεις την εικόνα του εκδικητή και του τιμωρού ο αντιπεριφερειάρχης.Αυτό που διατυμπανίζεις εσύ είναι; Τέτοιος χαρακτήρας είναι αυτός που έχι κάνει και πρόεδρος; Πολύ κρίμα,ας φροντίσουν κάποιοι να διωρθώσουν αυτό το αρνητικό προφίλ που παρουσιάει αυτός ο μηδενιστής για το νέο αντιπεριφερειάρχη.

συμφωνω με τον 23.44 σε ολα οτι λεει........πρεπει να ειστε πολυ χαμηλης νοημοσυνης να γλυφετε το σκαντζο ολοι εσεις που μας εχετε ζαλισει τοσες μερες.....η πορειατου στο δημο και ως δημαρχος και ως αντιδημαρχος μονο θετικα δεν δειχνουν......ενας φαφλατας ειναι με το θα θα θα θα θα θα θα θα .αν τετοιους θελετε ειστε αξιοι τησ μοιρασας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio