Αλέξανδρος Παπαγιαννόπουλος: Έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο, έχουμε διάθεση να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο (vid)

Τρί, 03/10/2023 - 12:43
Image

Λίγες μέρες πριν από την μάχη της κάλπης συναντήσαμε τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Βόρειας Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο Παπαγιαννόπουλο, υποψήφιο με την παράταξη του Δημήτρη Γκαύρου «Νέα Βόρεια Κυνουρία» και μιλήσαμε μαζί του για το όραμά του για την επόμενη πενταετία.

Με στόχο την προσφορά στον τόπο, ο κ. Παπαγιαννόπουλος έθεσε ξανά υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές. Το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας είναι πολυσυλλεκτικό και απαρτίζεται από νέα άτομα, από καταξιωμένους επαγγελματίες, είπε.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος μίλησε για τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γκαύρο Δημήτρη, αναφέροντας ότι έχουν δώσει μάχες στα συμβούλια. «Είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, είναι άνθρωπος της αγοράς, που αγαπά τον τόπο του, έχει όραμα και θέλει να αλλάξει την εικόνα του δήμου».

Όσον αφορά την προεκλογική περίοδο είπε: «Ομαλά, χωρίς τοξικότητα κυλάει η προεκλογική περίοδος στον δήμο, αλλά ο κόσμος απαξιώνει την πολιτική και τα κοινά».

«Όραμά μας να κάνουμε τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας πιο ελκυστικό, που να μπορεί κάποιος να έχει ποιότητα ζωής, να υπάρχει μία εύρωστη οικονομία και να υπάρχει ανάπτυξη. Αυτά περιλαμβάνουν και οι άξονες του προγράμματός μας, όπως και την παιδεία, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, τα αδέσποτα, το περιβάλλον, τις υποδομέσ, την οδική ασφάλεια, τη διαφάνεια, την επιχειρηματικότητα και την τοπική ανάπτυξη»

Όλους τους άξονες ο κ. Γκαύρος θα τους αναπτύξει στην προεκλογική του ομιλία την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ανέφερε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καλώντας τους συμπολίτες του να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση.

Τη δημιουργία γραφείου αγροτικής ανάπτυξης, την προώθηση προγραμμάτων επιχειρηματικότητας, την αύξηση της απασχόλησης, την απαλλαγή των νέων επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη για τα πρώτα χρόνιας της λειτουργίας τους και την ανάδειξη του τουρισμού, θα προωθήσει η παράταξη «Νέα Βόρεια Κυνουρία» εφόσον οι  πολίτες της δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Η νυν δημοτική αρχή δεν έχει θέσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα θέσουμε στόχους και συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Τα μεγαλύτερα λάθη της δημοτικής αρχής του κ. Καμπύλη, είναι ότι ήταν άτολμη, έκανε κάποια μικρά έργα τα οποία δεν ήταν αρκετά. Δεν έδωσε λύσεις σε μεγάλα προβλήματα και άφησε την περιοχή χωρίς νερό τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν έκανε απολογισμό έργου και, τέλος, έκανε αλόγιστες απευθείας αναθέσεις.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να μην είναι εξαρτημένη από κομματικές επιλογές, πρέπει να μην είμαστε δεκανίκια της κεντρικής κυβέρνησης.

Κλείνοντας την συνέντευξή του, ο κ. Παπαγιαννόπουλος απευθύνθηκε στους συμπολίτες του ζητώντας την ψήφο τους:

«Ζητάμε την ψήφο των δημοτών της Βόρειας Κυνουρίας, έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο, έχουμε διάθεση να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο. Ο κ. Γκαύρος είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός, ξέρει την  αγορά. Η ομάδα μας απαρτίζεται από νέα, καταξιωμένα στον χώρο τους άτομα. Θέλουμε να κάνουμε ένα μοντέλο διοίκησης πιο συνεργατικό, με τις αποφάσεις να λαμβάνονται συνεργατικά.

Εγώ μπορώ να φανώ χρήσιμος, στόχος μου να γίνει αναδιοργάνωση της Οικονομικής Υπηρεσίας, να αντλήσουμε πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα, να γίνει αξιοποίηση των κληροδοτημάτων, καλύτερη διαχείριση των κοιμητηρίων και τέλος να τροποποιήσουμε των εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του δήμου και ό,τι άλλο χρειαστεί είμαι εδώ να το προσφέρω».

Video

Σχόλια επισκεπτών

Δεν παραβλεπουμε την περίοδο covid που σιγουρα έφερε τα πάνω κάτω και δυσκόλεψε...όμως ναι,απολογισμός δεν έχει γίνει από το δήμαρχο! Τώρα προεκλογικά μας βάζουν τα έργα τα οποία δεν επαρκούν..Βέβαια δεν ξέρουμε και κατά πόσο αυτά που λέει θα τα υλοποιήσει εάν κερδίσουν! Κρατάμε μικρό καλάθι!

Ο κόσμος σας ξέρει πολύ καλά.Ο Καμπυλης έκανε πολύ περισσότερα από ότι κάνατε εσείς στα δέκα χρόνια.Μιλάτε με αερολογίες και ξέρετε ότι αυτά που λέτε δεν γίνονται.Ήμαστε λίγες μέρες πριν της εκλογές και ο κόσμος κινητέ μαζικά προς τον καμπύλη γιατί του αναγνωρίζει το ήθος την εντιμότητα και την τεράστια προσπάθεια που κανει.

Αξιοθαύμαστο λέγειν από τον κ. Παπαγιανόπουλο. Ανέδειξε τα προβλήματα του τόπου χωρίς εμπαθειες και αντιπάθειες. Ένας άνθρωπος που αξίζει την ψήφο μας γιατί είναι καταξιωμένος. Ο μόνος δημοτικός σύμβουλος που 4 χρόνια έφερνε ιδέες στα Δημοτικά Συμβούλια χωρίς να κάνει μικροπολιτική .

Αλέξανδρε συγχαρητήρια και σ εύχομαι καλή επιτυχία σε εσένα και το κόμμα σου

Αλέξανδρε συγχαρητήρια για την παρουσίαση και την όλη προσέγγισή σου για την ανάπτυξη του Δήμου. Είσαι φωνή ήρεμη με γνώση και σωστή σκέψη αντιμετώπισης των προβλημάτων. Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Πλέον η περιουσία των δήμων θα ανήκει στους Ευρωπαίους δανειστές και με Νόμο...
Επίσης τα αλληλέγγυα όλα των δήμων θα ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΙ από τους Ίδιους, ανώνυμες εταιρείες δανειστές κλπ.
Όσοι είστε υποψήφιοι σε δήμους και σε περιφέρειες πρέπει να καταλάβετε ότι έρχονται τεράστιες αλλαγές...
Δεν είναι απλά τα πράγματα καθόλου, δεν θα αγγίζεται δημόσιο χρήμα αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο και αναγκαίο και έπειτα απο πολλούς ελέγχους και διασταυρώσεις.
Οι έλεγχοι θα πάνε και μερικές τετραετίες πίσω...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio