Αγίου Πνεύματος 2023: Πληρότητα στα ξενοδοχεία της Βόρειας Κυνουρίας

Τρί, 30/05/2023 - 16:30
Image

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού πλησιάζει και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία ολιγοήμερη απόδραση από την καθημερινότητα για ένα ταξιδάκι και ίσως και για τις πρώτες βουτιές.

Η παραλιακή Αρκαδία, είναι μία εξαίσια επιλογή, ένας κοντινός προορισμός για τους κατοίκους της Τρίπολης και της Αττικής που θέλουν να ταξιδέψουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο καιρός μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι, αφού οι ξαφνικές μπόρες αποθαρρύνουν αρκετούς από το προγραμματίσουν μια καλοκαιρινή απόδραση, αλλά σύμφωνα και με τις μετεωρολογικές προβλέψεις η θερμοκρασία θα ανεβεί.

Η πληρότητα στα καταλύματα στη Βόρεια Κυνουρία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας, Βίβιαν Μανωλέσου, ενημερωθήκαμε ότι η πληρότητα βρίσκεται στο 70% και όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, η πληρότητα θα κορυφωθεί.

Οι τιμές για ένα δίκλινο δωμάτιο ξεκινούν από τα 50 ευρώ και ανεβαίνουν, ανάλογα με τις παροχές κάθε καταλύματος. Υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και βίλες, για όλα τα βαλάντια και τις απαιτήσεις.

Οι πληρότητες στα καταλύματα του Παραλίου Άστρους φτάνουν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το 90% και από ό,τι δείχνουν οι προκρατήσεις, θα είναι ένα πολύ καλό τριήμερο για τον κλάδο.

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν διαθέσιμα καταλύματα τόσο στο παραλιακό κομμάτι της Βόρειας Κυνουρίας, όσο και στον ορεινό όγκο.

Τα προγράμματα «Τουρισμός για όλους» και «Κοινωνικός Τουρισμός» είναι ακόμα ανοιχτά, έτσι μπορούν όλοι να ταξιδέψουν, έχοντας εξασφαλίσει έναντι μιας μικρής αμοιβής, τη διαμονή τους σε ένα κατάλυμα.

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα είναι ένα πολύ καλό καλοκαίρι, και ήδη έχουν κρατήσει για αρκετά τριήμερα, μέσα στο καλοκαίρι» ανέφερε η κυρία Μανωλέσου τονίζοντας ότι όσο πλησιάζει η Παρασκευή οι πληρότητα θα ανεβεί, μιας και οι Έλληνές συνηθίζουν να κάνουν κράτηση την τελευταία στιγμή.

Σχόλια επισκεπτών

Ας έρθουν να θαυμάζουν τις λακκούβες στους δρόμους, τα νερά από τα σπασμένα υδραγωγία, πλατείες δρόμοι εργοτάξια μιας και θυμηθήκαμε τώρα την καλοκαιρινή σεζόν να φτιάξουμε έργα και όλη την υπόλοιπη καθόμασταν στην καρέκλα, μαγαζιά σε κεντρικά σημεία του δήμου κλειστά μιας και έμειναν αβοήθητα , παρατρεχάμενους και μη να τσακώνονται στα καφενεία για τον επόμενο δήμαρχο πρόεδρο πρωθυπουργό μη μπορώντας να πιεις τον καφέ σ σαν άνθρωπος, το λιμάνι του παραλίου χωρίς φωτισμό, γέρους να πετάγονται από το πουθενά και όποιον πάρει ο χάρος, έναν δήμαρχο και Δημοτικό επιτελείο αλλαζώνα να φωτογραφίζονται σε κάθε γωνιά του δήμου, ένα μουσείο κλειστό και ο δρόμος που οδηγεί σε αυτόν σκασμένος και παρατημένος 3 μήνες στην ίδια κατάσταση , παρατημένα χωριά στο έλεος τους και τόσα άλλα πολλά...
Και μετά θέλετε να έχουμε κ αύξηση του τουρισμού στην περιοχή αχχ Κυνουρια μου με τις ομορφιές σου που έμπλεξες και εσύ!?!?!?!

Καλό εκλογικό καλοκαίρι , έχουμε να δούμε να ακούσουμε πάρα πολλά..

Ουδετερε αλαζόνα άλλαξε μέρος να περνάς καλύτερα.. και δίπλα μας το Ναύπλιο και το Τολο σκαμμένα είναι και με δεκαπλάσιο κόσμο από εδώ.και η Τρίπολη σκαμμενη είναι και η ερμιονιδα το ίδιο είναι.εργα θέλουμε γκρινιάζουμε,έργα δεν γίνονται πάλι γκρινιάζουμε.μηπως να κοιτάμε τη μιζέρια μας πρώτα και μετά όλα τ αλλα

Αν σας πονάει η αλήθεια και στους δύο ντεπονακι δημάρχους με ψέματα και φανφάρες δεν θέλουμε πρέπει να το καταλάβετε .. Έχουμε μείνει 300 χρονια πίσω οι νέοι φεύγουν γέροι πεθαίνουν.. Τι να πουμε με εσας τους κομπλεξικους τοπικιστές που εχουμε μπλέξει μακριά από δω εσείς καταστρέψατε τον τόπο μας .. Σε κάθε δημοσίευση να τσακώνεστε για πολιτικά . Που είναι μωρέ ένας νέος να ασχοληθεί με την πολιτική όσοι ήθελαν ρφυγαν αηδιασμένοι γιατί άραγε?? Βαρέθηκαν να επικρίνοντσι και να τους τρώει η μιζέρια σας ..
Καταλάβατε ότι μόνο κακό κάνετε.
Μακάρι κατάργηση ψήφου σε άτομα πάνω από 60 χρονων μόνο τότε θα μπορέσει η Ελλάδα και ο κάθε τόπος να αναπτυχθεί... Κυριάκο το πρώτο που να κάνεις όταν αναλάβεις είναι αυτό και θα είμαστε μαζί σ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio