Άγιος Ανδρέας: Αγιογραφήθηκε ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου (pics,vid)

Πέμ, 29/04/2021 - 10:22
Image
Image
Image
Image

Ολοκληρώθηκε ύστερα από περίπου 30 χρόνια η αγιογράφηση στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο χωριό Άγιος Ανδρέας.

Οι πιστοί που παρακολούθησαν μέσω της διαδικτυακής ζωντανής σύνδεσης την ακολουθία του Νυμφίου αντίκρισαν για πρώτη φορά την εκκλησιά χωρίς σκαλωσιές.

«Είναι η πρώτη φορά που είδα τον ναό χωρίς σκαλωσιές και συγκινήθηκα», ήταν μερικές από τις μαρτυρίες εκείνων που είδαν το βίντεο και δεν μπόρεσαν, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, να βρεθούν στην ακολουθία.

Στο μεγαλύτερο μέρος του, ο Ιερός Ναός είναι αγιογραφημένος, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού να μπορούν πια να θαυμάσουν τις εικόνες των αγίων.

Η σύγχρονη ενοριακή εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα είναι πλέον το κόσμημα του χωριού. Οι κάτοικοι και όσοι εργαστήκαν για το έργο αυτό νιώθουν περήφανοι.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχόλια επισκεπτών

ΠΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΚΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΟΡ.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΘΡΟΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ,ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 7 ΡΙΧΤΕΡ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio