Ορισμός αναπληρωτή Προέδρου Κοινότητας Δολιανών

Με την υπ' αριθμ. 1/2019 απόφαση του Συμβουλίου, ορίστηκε η αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινότητας Δολιανών κα Ζέρβα - Μπουτσιάνη Γεωργία του Ιωάννη, η οποία αναπληρώνει τον Πρόεδρο όταν αυτός αποσιάζει ή κωλύεται. 

Ταλαιπωρία με τη μεταφορά μαθητών από τη Βόρεια Κυνουρία στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Τα μαθήματα στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης έχουν ξεκινήσει, όπως σε όλα τα σχολεία, από τις 11 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, κάποιοι μαθητές του Μουσικού Σχολείου και οι οικογένειές τους, που ζουν στη Βόρεια Κυνουρία, ταλαιπωρούνται καθημερινά για να μεταβούν από και προς το σχολείο τους.

Πιο συγκεκριμένα,...

Στέφανος και Γιώργος Κολοστούμπης: Άφησαν τις σπουδές τους, ασχολήθηκαν με το μέλι και κέρδισαν 3 παγκόσμια βραβεία!

Τι κι αν οι γονείς τους ήθελαν τον 28χρονο Στέφανο και τον 30χρονο Γιώργο να ξεφύγουν από τη ζωή του χωριού και να σπουδάσουν, εκείνοι είχαν άλλη άποψη.

Μεγάλωσαν στα Δολιανά Αρκαδίας, η μελισσοκομία υπήρχε σαν παράδοση στην οικογένειά τους, από παππού, σε πατέρα και τώρα πλέον έχει περάσει σε...

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Συνεχίζονται να εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια για Άστρος

Η ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο επιβατικό της κοινό ότι σε γενόμενη σημερινή κοινή σύσκεψη με την τοπική Δημοτική Αρχή και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας λόγω των προβλημάτων επισκευής του οδοστρώματος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω...

Κάλεσμα συμμετοχής στον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Ορεινού Ημιμαραθωνίου Δολιανών καλεί όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας να στηρίξουν με την παρουσία τους τον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών την Κυριακή 23 Ιουνίου. Είναι μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά του Δημοτικού μπορούν να...

Εορτασμός της Επετείου της ιστορικής μάχης Δολιανών

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στο Τοπικό Διαμέρισμα Δολιανών (Άνω Δολιανά) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Επετείου της ιστορικής μάχης Δολιανών.

Το πρόγραμμα 198ης Επετείου της Ιστορικής Μάχης των Δολιανών

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ώρα 16:30

...

Γιορτή του Αγίου Γεωργίου στα Δολιανά

Ο Άγιος Γεώργιος θα εορτασθεί την Κυριακή του Θωμά 5 Μαΐου ως εξής:

Σάββατο 4  Μαΐου

08.00 : Δέηση - Άγιος Νικόλαος

Εν συνεχεία μεταφορά της θαυματουργού εικόνος του Άγιου Γεωργίου από τα Κάτω Δολιανά στα Άνω Δολιανά με λεωφορείο

10.00 : Άφιξη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Άνω Δολιανά και...

Εθελοντικός καθαρισμός στα Δολιανά

Ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καλεί τους Δολιανιτες κ τις Δολιανιτισσες σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ στα Κατω και στα Άνω Δολιανα την Μεγάλη Δευτέρα κ την Μεγάλη Τρίτη .


Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποφασίσουμε την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο εκλογικό κέντρο .
Η βοήθεια σας είναι απαραίτητη.

ΕΝΩΤΙ...

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου για την «Ενωτική Συνεργασία» Βόρειας Κυνουρίας

O Συνδυασμός¨ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ¨για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, σας καλεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρα 7:00μ.μ., στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στα  Δολιανά (πρώην καφέ Αρετής  Κουτίβα). Θα γίνει αγιασμός ,παρουσίαση των υποψηφίων και στη συνέχεια θα προσφερθούν γλυκίσματα και ποτά.

Η...