Το Σάββατο το μεγάλο πανηγύρι στο Κορακοβούνι

Δημοτικό γλέντι θα διοργανώσει και φέτος ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019.


 Το πανηγύρι που έχει γίνει θεσμός και ξακουστό για το κέφι του και τον χορό μέχρι το πρωί διοργανώνεται και φέτος το Σαββάτο 3...

Δημοτικό γλέντι από τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου

Δημοτικό γλέντι θα διοργανώσει και φέτος ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2019.


 Το πανηγύρι που έχει γίνει θεσμός και ξακουστό για το κέφι του και τον χορό μέχρι το πρωί διοργανώνεται και φέτος το Σαββάτο 3...

Νέος προπονητής στον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου ο Γιάννης Αποστολόπουλος

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Αποστολόπουλο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Ε.Ε.Σ.Κ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

Κυνήγι θησαυρού στο Κορακοβούνι!

Ο Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου με χαρά σας ενημερώνει ότι την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019, θα διεξαχθεί στο Κορακοβούνι το 1ο Κυνήγι Θησαυρού!

-Το Κυνήγι Θησαυρού θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες 5-15 ατόμων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε ομαδικά είτε ατομικά. Στη δεύτερη περίπτωση θα...

Η προετοιμασία του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου (pics,vid)

Εδώ και μια εβδομάδα έχει αρχίσει την προετοιμασία της για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν η ομάδα του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου.

Το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει τελειώσει η καλοκαιρινή διασκέδαση είναι στα πάνω της αλλά οι παίχτες της ομάδας, υπο τις οδηγίες του προπονητή τους Δημήτρη Κόλλια τα άφησαν πίσω για...

Ανανέωσε με Λαπατά το Κορακοβούνι

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με το ποδοσφαιριστή Μάριο Λαπατά. «Λαπ» σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Οικονομική ενίσχυση της «ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΑΕΒΕ» στον Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου θα ήθελε να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «ΛΙΑΚΑΚΟΣ ΑΕΒΕ» για την οικονομική ενίσχυση προς το σύλλογό μας.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον αθλητισμό.

Με την ενέργειά σας...

Ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με 5 ποδοσφαιριστές

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές Χάρη Λυτρίβη, Χρήστο Κοντογιαννόπουλο, Βαγγέλη Αδάμη , Ιάσονα Πολυμενάκο και Μιχάλη Ρεντούλη. 

Τους ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

από...

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ/Σ του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Στο νέο Δ/Σ εκλέχθηκαν οι:

Σαμαρτζής Γεώργιος

Λυτρίβης Γεώργιος του Θ.

Ρεντούλης Γεώργιος

Λυτρίβης Γεώργιος του Χ.

Μπακάλης Δημήτριος

Κουρμπέλη...

Γενική Συνέλευση & εκλογές από τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση το Σάββατο 19 Μαΐου στα γραφεία του Συλλόγου και ώρα 19:00. 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στον ίδιο χώρο και ώρα 19:00.

 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης...