Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις για την 198η επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος (pics,vid)

Παρ, 07/05/2021 - 11:12
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Την Παρασκευή 7 Μαΐου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου τίμησε με την παρουσία της τις εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την 198η επέτειο της Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου έφθασε στον χώρο της Β' Εθνοσυνέλευσης με τη συνοδεία της λίγο μετά τις 10:30 και σε στάση προσοχής άκουσε τον Εθνικό Ύμνο από το άγημα. Την κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Εν συνεχεία, η κυρία Σακελλαροπούλου εισήλθε στον χώρο της Εθνοσυνέλευσης, όπου παρακολούθησε τη δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, και τον πανηγυρικό της ημέρας, που εκφώνησε ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκου Αλιβιζάτου.

Κοινό ρεπορτάζ Arcadia Portal, Astros News

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio