Η Αρκαδία μεταφέρθηκε στο Σύνταγμα στην παρουσίαση του βιβλίου «Φόβος ή Έρωτας»

Κυρ, 26/11/2017 - 15:49
Image

Γέμισε Αρκαδία το βιβλιοπωλείο Public στο Σύνταγμα στην παρουσίαση του βιβλίου της Κωνσταντίνας Μπάρλα.

Στο βιβλίο της βρέθηκαν αξιόλογοι Αρκάδες μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος της Μεγαλόπολης Διονύσης Παπαδόπουλος.

Γεμάτο Αρκαδία ήταν και το βιβλίο της συγγραφέως όπου η Αρκαδία έχει κεντρικό ρόλο και αποτελεί την «Ιθάκη» των έξι ηρώων του βιβλίου «Φόβος ή έρωτας», για το οποίο είχα την τιμή να μιλήσω. Η Ευρώπη και η συναδέλφωση των λαών, αλλά και η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας βρίσκονται στο επίκεντρο του βιβλίου, που δημιουργεί ξεχωριστά συναισθήματα ειδικά στο σήμερα που το έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει τόσο η χώρα μας, αλλά και το σύνολο της Ευρώπης.

«Φόβος ή έρωτας»

Τρείς ερωτικές ιστορίες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Πίσω απ’ αυτές η ίδια γυναίκα…

Οι πορείες έξι ανθρώπων, διαφορετικής εθνικότητας, που διασταυρώνονται και αλληλεπιδρούν κι οι ζωές τους καλπάζουν πάνω στον χάρτη που τους απλώνει η μοίρα.

Ο Βίκτωρ και η Χάνα Λίσα επιτρέπουν σε έναν έρωτα με την πρώτη ματιά να τους σημαδέψει για πάντα.

Η Νάντια και ο Φερχάτ ισορροπούν πάνω στα πλήκτρα μιας γοητευτικής διαδικτυακής σχέσης.

Ο Μάριος και η Βιολέτ γίνονται κυνηγοί και θηράματα μέσα στο δάσος του ανεκπλήρωτου πάθους.

Φόβος ή Έρωτας; Ένα βασανιστικό δίλλημα.

Πόση δύναμη και θάρρος πρέπει να έχεις για να πάρεις μια τελική απόφαση, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου; Πόσο ψέμα για να πείσεις τον εαυτό σου ότι διάλεξες σωστά;

Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγάπη για τη ζωή, για τη λογοτεχνία, για τη μουσική και την ποίηση.

Για το βιβλίο μίλησαν η κα Εύη Τατούλη, Νομικός, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών Ελλάδας και η κα Ελένη Κόχρονα, Εκπαιδευτικός. Αποσπάσματα διάβασε η κα Τζένη Καλλέργη, ηθοποιός και συγγραφέας.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Κωνσταντίνα Μπάρλα γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1981. Ανήσυχο πνεύμα,  από μικρή αγαπούσε την ενασχόληση με τις ξένες γλώσσες, τη λογοτεχνία, την ποίηση και τους πολιτισμούς του κόσμου. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία και έχει εργαστεί διδάσκοντας την Αγγλική γλώσσα σε μαθητές όλων των ηλικιών. Κατοικεί μόνιμα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γυιό. Το μεγαλύτερο πάθος της ζωής της είναι τα ταξίδια. Η συγγραφή πάντα ήταν ανάγκη και απελευθέρωση. Το Φόβος ή Έρωτας είναι το πρώτο μυθιστόρημα που αποφασίζει να εκδώσει.

Για απευθείας επικοινωνία με τη συγγραφέα μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στην προσωπική της διεύθυνση: konstbarla@hotmail.com

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio