Εκτενές αφιέρωμα στον Κώστα Φαρμασώνη με αφορμή τα 40 χρόνια λειτουργίας του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Πέμ, 13/10/2022 - 18:47
Image

Η πόλη του Αγρινίου γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της και θυμάται τους κορυφαίους συντελεστές που διαμόρφωσαν την πλούσια ιστορία τους. Ένας από αυτούς, ο Κυνουριάτης –εκ Καστρίου- σκηνοθέτης Κώστας Ν. Φαρμασώνης, κάτοικος Άστρους σήμερα και καλλιτεχνικός διευθυντής της ομάδας «Δράσις 21». Ο κ. Φαρμασώνης διετέλεσε για 12 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, σκηνοθετώντας και οργανώνοντας πάνω από 30 παραστάσεις, οι οποίες έκαναν ξακουστό το ΔΗΠΕΘΕ πέρα από τα όρια της πόλης και νομού, με αρκετές από αυτές να ανεβαίνουν στις κεντρικές αθηναϊκές σκηνές του Ηρωδείου, του Λυκαβηττού κλπ, με σειρά από επώνυμους και λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες και συντελεστές του θεάτρου.

Για το έργο και τις ημέρες του Κ. Φαρμασώνη στο Αγρίνιο, παρουσιάζονται αυτές τις μέρες αφιερώματα στον τοπικό τύπο ενώ και ο ίδιος ο σκηνοθέτης παραχωρεί συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ και συμμετέχει στις επετειακές εκδηλώσεις. Μέρος άλλωστε της πολύτιμης εμπειρίας του το μοιράζεται πλέον στον δήμο μας, με την νέα καλλιτεχνική του ομάδα και τις ποιοτικές δράσεις που ήδη έχει παρουσιάσει στην περιοχή και έχει προγραμματίσει και ακόμα περισσότερες.

Δείτε το αφιέρωμα σε όλες τις παραστάσεις της 12ετίας εδώ
https://www.agriniotimes.gr/40-xronia-di-pe-the-agriniou-farmasonis-an-ginotan-gyriso-xrono-piso-tha-afieroma/?fbclid=IwAR1W0WqoPF7zldqClOGYUydhYXiTtxP22HJM6AnRaHMrJIPVbdWGk9k5hnA

Ακούστε την συνέντευξη του στο Antenna Star Radio 103.5 FM εδώ
https://antenna-star.gr/40-chronia-di-pe-the-agrinioy-k-farmasonis

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio