Δεν θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Κάστανου στην Καστάνιτσα

Πέμ, 27/08/2020 - 08:56
Image

Το ΔΣ του Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου των Απανταχού Καστανιτσιωτών, με βάση την τρέχουσα κατάσταση της εξέλιξης του φαινομένου της πανδημίας, αλλά και τις προβλέψεις των ειδικών για την περαιτέρω εξέλιξη του φαινομένου της πανδημίας που βιώνουμε, αποφάσισε με αίσθημα υπευθυνότητας, την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της Γιορτής Καστάνου για το 2020, τη γιορτή που ανελλιπώς διοργανώνουμε εδώ και 36 χρόνια, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη.

Δεν θα ήταν υπεύθυνο εκ μέρους μας, να προβούμε σε μια διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς, που συγκεντρώνει πάνω από 3000 επισκέπτες στο χωριό μας, είτε το φαινόμενο είναι σε έξαρση είτε όπως ευελπιστούμε να είναι σε ύφεση.

Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε εγκαίρως και με λύπη, αλλά προπάντων με υπευθυνότητα, τους αγαπητούς επισκέπτες της γιορτής μας, ότι δε θα πραγματοποιηθεί καμία απολύτως εκδήλωση και δράση σχετικά με την Γιορτή Καστάνου για το 2020.

Ευχόμαστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να μας επιτραπεί του χρόνου, όλοι πάλι μαζί, υγιείς, να ανταμώσουμε στην 37η γιορτή το 2021.

Με εκτίμηση,
Το Δ. Σ του ΣΑΚ
Η Τοπική Κοινότητα
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio