Αγώνας volley στο Παράλιο Άστρος στα πλαίσια υλοποίησης εθελοντικού προγράμματος (pics)

Παρ, 11/05/2018 - 08:31
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Την περασμένη Τετάρτη στο Flocas by the Sea στο Παράλιο Άστρος πραγματοποιήθηκε αγώνας volley, ανάμεσα στο γερμανικό σχολείο Freie Waldorfschule Saar-Pfalz και την ομάδα volley Αίολος.

Ο αγώνας volley έγινε ως παράλληλη δράση στο πλαίσιο υλοποίησης εθελοντικού προγράμματος στην προστατευόμενη περιοχή της λιμνοθάλασσας του Μούστου [εκ νέου κατασκευή και την συντήρηση ξύλινων κατασκευών (τραπέζια, πάγκοι και πινακίδες - αναλόγια ερμηνείας της φύσης)] στο πανοραμικό σημείο (θέση πάρκινγκ) αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του υγροτόπου Μουστού.

Τέλος το γερμανικό σχολείο είναι στο δίκτυο συνεργαζόμενων σχολείων με την Unesco.

Video

Σχόλια επισκεπτών

To flocas by the sea δεν ειναι στο παραλιο αστρος στην περιοχη Μελιγους ειναι .Επιτελους υπαρχουν και αλλες περιοχες στο δημο μας δεν ειναι το κεντρο του κοσμου το παραλιο .Αναδειξτε και αλλα μερη

Φίλε "Μελιγιώτη" (μάλλον), σε εκείνη την παραλία της Μελιγούς, όλο δράσεις από άλλους φορείς βλέπουμε που δεν έχουν άμεση σχέση με την Μελιγού. Όπως και ο Αίολος έδρα σε άλλο χωριό έχει... όπως και το σχολείο του Παραλίου όπως και ο φορέας του Πάρνωνα.... είναι σαν τον μύθο ποιανού είναι το παιδί, αυτού που το γέννησε και το παράτησε ή αυτού που το μεγαλώνει....

Φιλε Αγνωστε.1. Δεν ειμαι Μελιγιωτης. 2. Εγω δεν ειπα ουτε για τον πατερα ουτε για το παιδι οπως λες.3.Το μονο που εθιξα ειναι η εμονη προβολης σε ενα μερος με βαπτυσια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio