Υποψήφιος με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη στην Π.Ε. Αργολίδας ο Δημήτρης Μακρής

Τετ, 09/08/2023 - 21:30
Image

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» τον δραστήριο ενεργό πολίτη Δημήτριο Μακρή του Νικολάου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο Δημήτρης είναι ένα έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος καθώς είναι τέως Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Κουτσοποδίου και τέως πρόεδρος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργολίδας. Επίσης, είναι πρώην συντονιστής Γραμματέας ΠΑΣΟΚ του Δήμου Κουτσοποδίου και πρώην μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, ενώ είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Κουτσοποδίου. Με την πλούσια αυτοδιοικητική του εμπειρία θεωρούμε ότι θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Αργολίδας και της Πελοποννήσου»

Δημήτρης Μακρής: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας. Συντάσσομαι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, πιστεύοντας ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει το όραμα της «Νέας Πελοποννήσου» πραγματικότητα. Πάμε μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της καρδιάς μας. Αδέσμευτοι, δημοκρατικοί και χωρίς κομματικές αγκυλώσεις. Σας καλώ να δώσουμε όλοι τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για την Αργολίδα και την Πελοπόννησο που όλοι θέλουμε».

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio