Θεοφάνια: Τα μηνύματα των πολιτικών αρχόντων (vid)

Παρ, 07/01/2022 - 10:59
Image

Με λαμπρότητα και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα εξαιτίας της πανδημίας εορτάστηκαν τα Θεοφάνια την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στο Παράλιο Άστρος.

Μετά το πέρας του αγιασμού στο λιμάνι του Παραλίου Άστρους, δηλώσεις παραχώρησαν οι Γιώργος Καμπύλης, δήμαρχος Β. Κυνουρίας, Κώστας Βλάσης, βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, και Γιώργος Παπαηλιού, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας.

Ο κ. Γιώργος Καμπύλης είπε: «Εορτάζουμε μια λαμπρή εορτή για τη χριστιανοσύνη, το Άγιο Πνεύμα καθαγιάζει και σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το νέο έτος. Το Άγιο Πνεύμα να δίνει δύναμη και να φωτίζει όλους μας, ώστε να αντεπεξέλθουμε, και να μας δίνει υγεία. Εύχομαι το 2022 να είναι δημιουργικό και να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει», αναφερόμενος στα μεγάλα έργα που θα υλοποιήσει ο δήμος μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022. 

Ο κ. Κώστας Βλάσης είπε: «Είμαστε στο πανέμορφο Άστρος, δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε με τη λαμπρότητα που γιορτάζαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Να έχουμε μια χρονιά γεμάτη προκοπή για όλους».

Ο κ. Γιώργος Παπαηλιού ευχήθηκε χρόνια πολλά, και επεσήμανε ότι εκτός από τη φώτιση, που είναι απαραίτητη, «χρειάζεται οι άνθρωποι, οι πολιτικοί και ο κόσμος όλος, να πράξουμε κάτι για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, διότι δεν είναι καλό να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν. Φώτιση και ενεργοποίηση από όλους».

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio