Τατούλης από την Αργολίδα: Το Ναύπλιο αποτελεί την πόλη-κόσμημα της Πελοποννήσου

Πέμ, 28/09/2023 - 18:33
Image

Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης περιηγήθηκε στη Λαϊκή αγορά Ναυπλίου και στα καταστήματα με τους συνεργάτες του, όπου μίλησε με τους Αργολιδείς, οι οποίοι του εξέθεσαν τις έννοιες τους για την επόμενη ημέρα. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Τολό και στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου για την Υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ενδόξων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη νήσο Λέσβο.

Ο ίδιος δήλωσε από το Ναύπλιο: «Το Ναύπλιο αποτελεί την πόλη κόσμημα της Περιφέρειάς μας. Οι επενδύσεις που θα δρομολογήσουμε έχουν στόχο να την αναδείξουν ακόμα περισσότερο σε προορισμό αναφοράς» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε «τα έργα των αναπλάσεων του Ναυπλίου που σχεδιάζουμε θα αναβαθμίσουν το αστικό περιβάλλον της πόλης του Ναυπλίου και θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών. Έχουμε έτοιμο το σχέδιο του σημαντικού μας έργου, που είναι η Μαρίνα του Ναυπλίου και δεσμευόμαστε ότι πολύ γρήγορα θα επαναδημοπρατήσουμε το έργο του νέου λιμένα που αστόχησε. Μέσα στην επόμενη θητεία μας η αξιοποίηση του Τολού για την ανάδειξη θεματικών μορφών τουρισμού θα είναι ανάμεσα στις πρώτες μας προτεραιότητες».

συνέχεια ο Πέτρος Τατούλης, ευρισκόμενος στο Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, από κοινού με τον μαχητή Εφημέριο, τον αγαπημένο όλων «Παπά Λευτέρη», δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά ευτυχής που από κοινού με τον Παπα- Λευτέρη πραγματοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα της Ενορίας και σήμερα έχουμε έτοιμο το νέο κτίριο του Συσσιτίου της Αγάπης, όπου καθημερινά διακονεί δεκάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Δεν μπορώ ποτέ να ξεχάσω την συμβολή των εθελοντριών και των εθελοντών σε αυτήν την προσπάθεια. Για αυτό το έργο, είμαστε πολύ περήφανοι, διότι παρά τα πολλαπλά τεχνικά και διοικητικά προβλήματα, τελικά ολοκληρώσαμε αυτήν την εμβληματική παρέμβαση .Και φυσικά ποτέ δεν ξεχνάμε την δέσμευση μας για το σπουδαίο έργο της ανάδειξης των Μυκηναϊκών Τάφων που βρίσκονται εκεί, έργο για το οποίο είχαμε εξασφαλίσει τους πόρους».

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio