Σε θρησκευτικές εκδηλώσεις σε χωριά της Βόρειας Κυνουρίας βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας (pics)

Τρί, 09/05/2023 - 11:30
Image

Σε εκδηλώσεις θρησκευτικές σε χωριά της Αρκαδίας βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής Βαγγέλης Γιαννακούρας,

Ο ίδιος αναφέρει:

Σε εκδηλώσεις θρησκευτικές σε χωριά της Αρκαδίας της καρδιάς μας, εκεί που οι άνθρωποι γιορτάζοντας τους πολιούχους και προστάτες τους , βρίσκουν παράλληλα την ευκαιρία να συναντηθούν, να συζητήσουν για τα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και να χαρούν.

Άλλωστε κάθε θρησκευτική εορτή έχει και την πολιτιστική της πλευρά.

Οι φετινοί εορτασμοί έχουν και προεκλογικό χρώμα και έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσουμε για το διακύβευμα των εκλογών αλλά και για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας και να τον βοηθήσουμε να πάει παρακάτω.

Ήμουν πάντα δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και θα είμαι και στη συνέχεια. Σε κάθε περιοχή έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι, αυτό που μπορούσα σε κρίσιμες από οικονομική άποψη εποχές (μνημόνια) και έχω πλήρη γνώση όλων των θεμάτων που τους αφορούν και θέλω να βοηθήσω.

Παράλληλα τις μέρες αυτές είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ και περιοχές της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας να ξαναδώ φίλους και συμπατριώτες και να μιλήσω και πάλι μαζί τους.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio