Πετρής: Τα θέματα που θέσαμε στον Αντιπεριφερειάρχη Σκαντζό

Τετ, 20/04/2022 - 22:03
Image

Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίαςκ. Μανώλη Σκαντζού με Δασάρχη Κυνουρίαςκ. Δημητρίου Πετρή στην Τρίπολη για την Δασοπροστασία των Δασών του Πάρνωνα και την πρόληψη των Δασικών πυρκαγιών.

Επισκεφτήκαμε σήμερα 20 Απριλίου 2022 τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό στην Τρίπολη ( Γραφεία Π.Ε.Αρκαδίας) όπου τον ενημερώσαμε για τα θέματα Δασοπροστασίας των Δασών του Πάρνωνα καθώς και για τα αναγκαία μέτρα πρόληψης κατά των δασικών πυρκαγιών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.
Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αφουγκράστηκε με προσοχή όλα τα θέματα που του εκθέσαμε σχετικά με τα Δάση του Πάρνωνα, κυρίως των προληπτικών μέτρων κατά των δασικών πυρκαγιών όπως αυτό της συντηρήσεως του δικτύου των δασικών δρόμων, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και δήλωσε ότι θα προβεί σε άμεσες ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για να πετύχουμε όλοι μαζί την προστασία του Δασικού πλούτου της Αρκαδίας.
Επίσης με την ιδιότητά μας ως Προέδρου της Κοινότητας Πραστού θέσαμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη και θέματα που αφορούν τον
Πραστό, την Ιστορική Πρωτεύουσα της Τσακωνιάς, η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και συμφωνήσαμε να προβούμε σε από κοινού ενέργειες για την επίτευξη – επίλυση και των θεμάτων του όμορφου Χωριού μας.
Τέλος ευχόμαστε να έχουμε μία όμορφη καλοκαιρινή περίοδο χωρίς δασικές πυρκαγιές.
Ο Δασάρχης Κυνουρίας
Δημήτριος Πετρής
Δασολόγος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio