Παραμένει πρόεδρος του ΕΛΓΑ ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Σάβ, 26/11/2022 - 16:00
Image

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντά, παρατείνεται η θητεία του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Αναλυτικά, η σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος - Ανδρέας Λυκουρέντζος
Αντιπρόεδρος - Γεώργιος Φερετζάνης
Τακτικά Μέλη - Χρήστος Γιαννακάκης, Αικατερίνη Δαρδαμάνη, Χαρίκλεια Ζησίμου, Μιχαήλ Στογιάννος, Ελισσάβετ Καλκανδή.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος αναφέρει:

"ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Με απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,συνεχίζουμε ως Πρόεδρος και Διοικητικό Συμβούλιο στη Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α.

Θέτουμε ως στόχο,να ανταποκριθούμε εκ νέου στις προσδοκίες των αγροτών μας,με άμεσες εκτιμήσεις και δίκαιες αποζημιώσεις,σε μία πληρωμή στο σύνολο της αξίας τους.

Θέτουμε ως προτεραιότητα την διοικητική αναμόρφωση του Οργανισμού μας,την εφαρμογή ψηφιακών συστημάτων,την αλλαγή του κανονισμού ασφαλίσεων,με την παράλληλη διασφάλιση των οικονομικών πόρων ώστε άμεσα και με φερεγγυότητα να εξοφλούνται οι υποχρεώσεις μας προς τους παραγωγούς μας.

Συνεργαζόμαστε με την ηγεσία της Κυβέρνησης για τον σχεδιασμό νέου Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας,με την κάλυψη νέων περιοχών και την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και τεχνολογιών. Προσδοκούμε στην συνεργασία όλων των κοινωνικών εταίρων διότι ο ΕΛ.Γ.Α. και ο Γεωργοασφαλιστικός τομέας είναι Εθνική Υπόθεσηκαι συνεπώς ευθύνη όλων."

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio