Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας: Εκδήλωση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική

Τρί, 09/05/2023 - 09:13
Image

Η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.) 2023-2027 είναι ήδη πραγματικότητα και 4 μήνες μετά την έναρξή της, το εθνικό θεσμικό πλαίσιο που θα διέπει την υλοποίησή της στη χώρας μας είναι ασαφές.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα το αρμόδιο Υπουργείο δεν «διαφωτίζουν» τον αγροτικό πληθυσμό, αναφορικά με τους διαφορετικούς όρους και τις απαιτητικές προϋποθέσεις που εισάγει η νέα ΚΑΠ, στην πιο κρίσιμη συγκυρία για τους αγρότες μας και κυρίως χωρίς να τους προϊδεάζει για το πώς και τι «έχουν λαμβάνειν» σε ατομικό επίπεδο, με βάση το τι καλλιεργούν ή εκτρέφουν.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βόρειας Κυνουρίας, την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 19:00, πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Δολιανών με θέμα:

«η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.) και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Χαράλαμπος Κασίμης, Καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και Πρώην Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων.

Φάνης Κουρεμπές, Συντονιστής του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρώην Πρόεδρος ΕΛΓΑ.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται οι υποψήφιοι βουλευτές και οι υποψήφιες βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Αρκαδία Γιαννούλη Αντωνία, Παπαδόπουλος Διονύσης, Παπαηλιού Γιώργος, Στάικος Χρήστος, Φιλοπούλου Αθανασία.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Κυνουρίας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio