«Οι πολίτες θα κρίνουν ανάμεσα στη διακυβέρνηση ΝΔ και σε εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ» (ηχητικό)

Σάβ, 13/05/2023 - 11:17
Image

Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης μίλησε στον «αέρα» του Real FM 97,8 και στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Παπαγιάννη για τις εκλογές, την Αρκαδία και την επικαιρότητα.

Ο κ. Βλάσης ερωτηθείς για το πώς είναι τα πνεύματα στην Αρκαδία, αλλά και γενικά στη χώρα σε αυτή την προεκλογική περίοδο, επεσήμανε ότι η εκλογική διαδικασία είναι πιο ήρεμη, «είναι μια απόλυτη ηρεμία», όπως είπε, σε σχέση με τις εκλογικές αναμετρήσεις του παρελθόντος. «Η εκτίμησή μου είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από τις εκλογές, ο κόσμος δεν κουβεντιάζει πολύ, αλλά την ώρα που θα χρειαστεί, θα βρεθεί στην κάλπη».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην προεκλογική ομιλία του Κιλιτσντάρογλου στην Τουρκία, στην οποία ο υποψήφιος πρόεδρος εμφανίστηκε φορώντας προστατευτικό αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ πίσω του στέκονταν φρουροί με αυτόματα όπλα.

«Η Τουρκία είναι κάποιες δεκαετίες πίσω από εμάς», είπε ο κ. Βλάσης, και θυμήθηκε ότι πριν από 30 χρόνια ο κόσμος έβγαινε στους δρόμους, έβαφε τοίχους και κολλούσε αφίσες, ενώ υπήρχε μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους πολίτες. 

Τώρα, όπως είπε, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, οι πολίτες πορεύονται όλοι μαζί, κι ας διαφωνούν, ενώ το επίπεδο είναι πολιτισμένο και επικρατεί καλό κλίμα.
Ακολούθως, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα αποφασίσει κρίνοντας και συγκρίνοντας δύο διακυβερνήσεις, εκείνη της Νέας

Δημοκρατίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019, επισημαίνοντας ότι σε αυτό το επίπεδο κρίνεται η διαδικασία.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την νέα απογραφή και το αν έχει επηρεάσει την Αρκαδία, ο κ Βλάσης απάντησε ότι «στην Αρκαδία δεν έχει αλλάξει κάτι, παραμένουν οι τρεις έδρες, σίγουρα έχει φύγει πολύς κόσμος. Όλη η προσπάθεια της κυβέρνησης και η δική μου είναι να έρθουν καινούριες επενδύσεις. Ήδη δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες που θα απασχολήσουν περίπου 1,000 άτομα, εφόσον προχωρήσει όπως το οραματιζόμαστε, θα βοηθήσουν να παραμένουν οι νέοι στον τόπο τους». 

Τέλος, ο κ. Βλάσης επεσήμανε για ακόμα μία φορά ότι ήταν άδικο ο Έλληνας που ζει στο εξωτερικό να μην μπορεί να ψηφίσει στον τόπο όπου ζει, καθώς  μέχρι σήμερα μόνο ο πλούσιος Έλληνας του εξωτερικού μπορούσε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα. Έτσι, ήρθη μια μεγάλη αδικία.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio