Ν. Γιαννακόπουλος: Η φωνή μου θα είναι πολύ ισχυρή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την Αρκαδία (vid)

Τετ, 04/10/2023 - 10:22
Image

Στον δημοσιογράφο Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο μίλησε ο μηχανικός Νίκος Γιαννακόπουλος, υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη, και τη «Νέα Πελοπόννησο» στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου,

Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην ανανέωση που χρειάζεται το δυναμικό των περιφερειακών συμβούλων και απηύθυνε ένα θερμό «ευχαριστώ» σε όλους όσοι ήταν δίπλα του και αντιλήφθηκαν τα μηνύματά του, το 2010 και το 2014 με έναν υψηλό αριθμό σταυρών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και στη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας με τη ΝΔ το 2019.

Χρειάζεται η ανανέωση, χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους και νέες προοπτικές. Να είναι σίγουροι οι Αρκάδες ότι η φωνή μου θα είναι πολύ ισχυρή.

Ως προς την επιστροφή του στα παλιά λημέρια της «Νέας Πελοποννήσου», είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ ο Τατούλης και επιμένει να διεκδικήσει τους στόχους του για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Ο Πέτρος Τατούλης δεν το έβαλε κάτω, ήταν διαρκώς παρών. Ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση να γυρίσω σπίτι μου, όπως και η ΝΔ είναι σπίτι μου, κι αυτό δεν αλλάζει. Ξεκινήσαμε κάποιοι από εμάς στη ''Νέα Πελοπόννησο'', που εξακολουθεί να είναι ανεξάρτητη και που συνυπάρχουμε διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους».

Στηρίζω το όραμά του για την Πελοπόννησο, βλέπω την ενέργεια που δίνει στην Πελοπόννησο

 

«Στην αυτοδιοίκηση είναι επιτακτικό με άξονα το 2030 να ανατρέψουμε το βαρύ κλίμα για την Αρκαδία. Χάσαμε ως Αρκαδία τις φωνές μας στο ΠεΣυ, η Αρκαδία πρέπει να αυξήσει τον πληθυσμό της», επεσήμανε.

 

Σε αντίθεση με τα κόμματα που κατεβάζουν δικό τους ψηφοδέλτιο, ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι η «Νέα Πελοπόννησος» ως αυτοδιοικητικός φορέας, είναι ανεξάρτητος.

Ως προς την απερχόμενη περιφερειακή αρχή, ο κ. Γιαννακόπουλος είπε ότι ο κ. Παναγιώτης νίκας ήταν ένας επιτυχημένος δήμαρχος Καλαμάτας, που κατέβαλε προσπάθειες για την περιφέρεια για να καλυτερεύσει η εικόνα της Πελοποννήσου, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, κάποιες αγκυλώσεις μπορεί αν τον εμπόδισαν να πραγματοποιήσει αυτό που είχε στο μυαλό του.

Τα καλά θα τα συνεχίσουμε, τα κακά θα τα αφήσουμε στην άκρη. Υπάρχει τελείως διαφορετική προσέγγιση, και αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το πώς θα διαχειριστούμε την Πελοπόννησο.

Τι καινούργιο φέρνει Η «Νέα Πελοπόνησος»;

«Μια ισχυρή ομάδα νέων στελεχών και νέων ανθρώπων, επιστημόνων, αλλά και απλών ανθρώπων που γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής», απαντά.

Δείτε στο βίντεο όλη τη συνέντευξη του Νίκου Γιαννακόπουλου.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio