Μπεντεβής: Οφείλουμε να σεβόμαστε τα ψηφοδέλτια των αντιπάλων παρατάξεων και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας

Τρί, 12/09/2023 - 19:39
Image

Τις τελευταίες μέρες διαφαίνεται μια προσπάθεια έγχυσης τοξικότητας στο πεδίο των περιφερειακών εκλογών.

Κάποιοι χωρίς επιχειρήματα, σχέδιο, όραμα και χειροπιαστά εργαλεία φυσικά και προτιμούν αυτή την συμπεριφορά, ώστε να χαλάσουν το κλίμα και να χρεώσουν την επερχόμενη ήττα τους σε δήθεν τρίτους.

Σε όλη σχεδόν την Ευρώπη οι περιφερειακές αρχές έχουν ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά και στηρίζονται από πολιτικές δυνάμεις που εκφράζουν τον τόπο.

Οφείλουμε να πούμε αλήθειες, να πούμε ξεκάθαρα στους συμπολίτες μας ποιοι είμαστε, τι όραμα έχουμε και πού θέλουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας.

Οφείλουμε να σεβόμαστε τα ψηφοδέλτια των αντιπάλων παρατάξεων και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και το καλό κλίμα γιατί η προεκλογική περίοδος μπορεί να διαρκεί στην ουσία ένα μήνα αλλά ο τόπος μας χρειάζεται πέντε χρόνια. Και μας χρειάζεται όλους, σε οποιαδήποτε θέση και να μας τοποθετήσει.

Οφείλουμε να προστατέψουμε την υστεροφημία μας με σημαντικές πράξεις και ουσιώδεις τοποθετήσεις, όχι με παραληρήματα εκδίκησης, απόγνωσης και τοξικότητας .

Γι αυτό η προσπάθεια που η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει με όλο της το ανθρώπινο δυναμικό, και παλιά και νέα στελέχη που συστρατεύονται με μοναδικό στόχο να πάει και η Πελοπόννησος Μπροστά.

Εγώ προσωπικά, όπως έκανα πάντα, δεν θα σπιλώσω τον πολιτικό μου πολιτισμό και δεν θα επηρεαστεί η εκτίμηση, και ο σεβασμός προς τους υποψηφίους άλλων παρατάξεων από τις πολιτικές τους απόψεις, θέσεις και τοποθετήσεις.

Ελπίζω, εύχομαι και θα παλέψω για έναν καθαρό αγώνα χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση. Άλλωστε έχω μάθει και έχω προπονηθεί αρκετά ώστε ν’ αντέχω σε αυτά.

Πιστεύω οι συμπατριώτες μου να επιλέξουν το αύριο!

Η Αρκαδία, η Πελοπόννησος είμαστε εμείς και θα είμαστε εδώ παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα, για μια Πελοπόννησο Μπροστά και για Αξία στην Αρκαδία.

Κώστας Μπεντεβής, υποψήφιος της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» με επικεφαλής τον Δημήτρη Πτωχό

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio