Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και της Τράπεζας Πειραιώς

Σάβ, 01/08/2020 - 11:11
Image

Yπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χατζηνικολάου Μνημόνιο Συνεργασίας, μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και της Τράπεζας Πειραιώς, με σκοπό την προώθηση σε όλες τις εστίες του ομογενειακού Ελληνισμού του Προγράμματος Επετειακών Δράσεων της τράπεζας, στο πλαίσιο του εθνικού εορτασμού της Επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Παρόντες κατά την υπογραφή ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μεγάλου και ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού Γιάννης Χρυσουλάκης.

Το πρόγραμμα δράσεων περιλαμβάνει εκθέσεις, εκδόσεις, παραστάσεις και επιστημονικά προγράμματα, που θα αναδείξουν άγνωστες ιστορικές πτυχές σημαντικών προσωπικοτήτων και καθοριστικών γεγονότων στην πορεία του Αγώνα της Ανεξαρτησίας, αλλά και στη μετέπειτα εξέλιξη του Ελληνικού κράτους. Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις, που θα προβάλλουν τη σημασία και το ιστορικό βάρος της επετείου των 200 ετών από την έναρξη του Αγώνα της Παλιγγενεσίας, θα ταξιδέψουν, είτε ψηφιακά είτε δια ζώσης, σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε οι απανταχού Έλληνες να βιώσουν όπως τους αρμόζει το επετειακό αυτό έτος!

Ευχαριστούμε την Τράπεζα Πειραιώς για τη συνεργασία που θα μας επιτρέψει να αγκαλιάσουμε ακόμα περισσότερο τους Έλληνες ανά τον κόσμο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio