Κ. Μανδρώνης: Στο πλευρό του Δ. Πτωχού, θα εργαστώ με ζήλο για το καλό της Αρκαδίας (vid)

Πέμ, 05/10/2023 - 19:11
Image

Ο Κωνσταντίνος Μανδρώνης, ένας άνθρωπος με πείρα στη διοίκηση αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, διευθυντής Τεχνικών Έργων στη ΔΕΥΑ Τρίπολης, θέτει σε αυτές τις εκλογές τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών της ΠΕ Αρκαδίας, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» με επικεφαλής τον Δημήτρη Πτωχό.

Συναντήσαμε τον κ. Μανδρώνη στο ρέμα του Αγίου Νικολάου, ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο της Τρίπολης, στο οποίο πρέπει να γίνει δουλειά, όπως και στο ρέμα του Αγίου Αθανασίου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή μας.

Ο κ. Μανδρώνης στη συνέντευξή του μας μίλησε για το πρόγραμμα της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά», για τους λόγους για τους οποίους καλεί τους πολίτες να τον στηρίξουν με την ψήφο τους και για το σχέδιο της παράταξής του για την Αρκαδία.
«Πήρα την απόφαση να συμμετέχω σε αυτή τη νέα προσπάθεια ως υποψήφιος της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με έναν νέο άνθρωπο επικεφαλής, τον Δημήτρη Πτωχό. Είχα εμπλακεί και παλαιότερα με τα αυτοδιοικητικά σε Δήμο και Περιφέρεια,. Τώρα, αποφάσισα να στηρίξω ένα ψηφοδέλτιο του οποίου ηγείται ένας τεχνοκράτης, ένας νέος άνθρωπος που έχει την όρεξη να προσφέρει».

«Θα πρέπει να βάλουμε την Αρκαδία σε τροχιά ανάπτυξης, να έρθουν νέες επενδύσεις, όπως ήρθαν οι δύο φαρμακοβιομηχανίες στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, ύστερα από μεγάλη προτροπή και παραίνεση του βουλευτή μας Κώστα Βλάση. Πρέπει προς αυτή την κατεύθυνση να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση να έρθουν και άλλες επενδύσεις, διότι η Αρκαδία έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Και λόγω της δουλειάς μου, έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τους πολίτες, και γνωρίζω ότι η περιοχή μας έχει μείνει πίσω, γι' αυτό πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην Αρκαδία. και στη Μεγαλόπολη να δώσουμε ειδικό βάρος, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ώστε να έρθουν επενδύσεις στη Μεγαλόπολη, να μην φύγουν από τον τόπο τους οι νέοι και να φέρουν κι άλλους. Δημογραφικά, είμαστε ο τελευταίος νομός στην Πελοπόννησο,με έξι έδρες στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο», είπε.

Ο κ. Μανδρώνης μάς ανέφερε ότι στην παράταξη «Η Πελοπόννησος Μπροστά» υπάρχει πνεύμα συνεργασίας, ότι ο καθένας κάνει τον αγώνα του και ότι όλοι εργάζονται μαζί, ως μια ομάδα που είναι.

Θα φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

Συγκεκριμένα για το ρέμα Αγίου Νικολάου και τα αντιπλημμυρικά έργα στην Τρίπολη, ο κ. Μανδρώνης μάς είπε: «Επειδή και παλαιότερα είχα εμπλακεί με τη μελέτη, γνωρίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, υδραυλική και οδοποιίας. Πρόκειται για ένα κρίσιμο σημείο, γιατί αν από εδώ δημιουργηθεί πλημμυρικό φαινόμενο, κινδυνεύει η μισή πόλη. Να ενταχθεί το έργο σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, να γίνει το αντιπλημμυρικό και η οδοποιία, να γίνει οι περιφερειακός, να γίνει καλύτερη η ποιότητα ζωής των πολιτών και να είμαστε ασφαλείς».

Ο Δ. Πτωχός είναι νέος, είναι τεχνοκράτης, έχει όρεξη και ζήλο, θα κάνει το καλύτερο δυνατό σε συνεργασία με όλους

«Ο κόσμος της Αρκαδίας με γνωρίζει, επικοινωνούμε καθημερινά,και πιστεύω ότι ξέρουν οι πολίτες τι έχουμε προσφέρει, τι μπορούμε να προσφέρουμε. Ζητώ την ψήφο τους για να είμαι μέσα στο ΠεΣυ Πελοποννήσου στην επόμενη θητεία».

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio