Η Κωνσταντίνα Λύτρα - Ανδρουτσοπούλου υποψήφια με τον Πέτρο Τατούλη στην Κορινθία

Τρί, 08/08/2023 - 10:09
Image

Πέτρος Τατούλης: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά αλλά και για την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» η ένταξη και η συμπόρευση στο ψηφοδέλτιο της ΠΕ Κορινθίας της κας. Κωνσταντίνας (Ντίνας) - Λύτρα Ανδρουτσοπούλου συζύγου του αείμνηστου Κώστα Λύτρα πρώην Υποδιευθυντή Οικονομικού Νοσοκομείου ΚΑΤ, Στελέχους ΠΟΕΔΗΝ, Διοικητικού στελέχους ΑΔΕΔΥ και επί σειρά ετών Προέδρου Σωματείου Εργαζομένων ΚΑΤ και μέλος του ΔΣ και ΥΣ του Νοσοκομείου ΚΑΤ και απέκτησαν δύο τέκνα τον Χρήστο και τον Γιώργο.

Η Κωνσταντίνα (Ντίνα) Λύτρα - Ανδρουτσοπούλου υπηρετεί ως Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου ΚΑΤ, εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος από το 2014 και είναι η πρώτη στην επιλογή σταυροδοσίας του Κορινθιακού λαού, είναι πρώην Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ανθρωπιστικών Σπουδών ΕΑΠ, είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από το ΕΚΕΠΙΣ, Ωρομίσθια καθηγήτρια νοσηλευτικής στο ΤΕΙ Αθήνας και στα Δημόσια ΙΕΚ, Επιστημονικός Συνεργάτης πιστοποίησης ΟΕΕΚ και ΕΟΠΠΕΚ, Μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου ΚΑΤ - ΕΚΑ, Διετέλεσε μέλος του ΔΣ και του ΥΣ του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Από όποια θέση και αν κατείχε προτεραιότητά της ήταν η προσφορά στον συνάνθρωπο, σε ευαίσθητες και ευπαθείς ομάδες, σε μειονότητες, σε όσους είχαν ανάγκη στήριξης και βοήθειας. Μια γυναίκα δραστήρια και με πολυσχιδή δράση με βαθιά ανθρωπιστικά ιδανικά. Με την συμμετοχή και την συμπόρευση της κας. Κων/νας (Ντίνας) Λύτρα - Ανδρουτσοπούλου η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» ισχυροποιείται και ανανεώνεται».

Κωνσταντίνα (Ντίνα) Λύτρα-Ανδρουτσοπούλου: «Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Παράταξης «Νέας Πελοποννήσου» κου. Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω και να συμπορευτώ μαζί του ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΕ Κορινθίας. Γνωρίζω την Κορινθία και τους Κορίνθιους , ήμουν είμαι και θα παραμείνω μία από αυτούς. Με γνώμονα το κοινό συμφέρον , την προσφορά στον συνάνθρωπο , την ισονομία και τις ίσες ευκαιρίες για εμάς και τα παιδιά μας, διεκδικώ ένα μέλλον για το οποίο θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. Η υπόσχεσή μου παραμένει μία, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, με ειλικρίνεια και εργατικότητα θα διεκδικήσω όσα οι συμπολίτες μου επιθυμούν. Είναι τιμή για εμένα να συμπορευτώ στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, μακριά από κομματικές ταμπέλες και με κοινό στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη στην Πελοπόννησο. Μαζί με τους συνυποψηφίους μου, τους συνεργάτες και τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου», ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ για έναν αξιοπρεπή, τίμιο αγώνα που θα διεκδικεί και θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των πολλών. Προχωράμε όλοι μαζί για να γίνει επιτέλους η Περιφέρεια Πελοποννήσου Νέα, Δυνατή και Πρότυπο Αυτοδιοίκησης όπως της αξίζει! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!»

Δελτίο Τύπου

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio