Γεωργία Μαργιώλου: Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε για όλους τους πολίτες ένα καλό επίπεδο υγείας (vid)

Τετ, 27/09/2023 - 15:37
Image

Για πρώτη φορά η κυρία Γεωργία Μαργιώλου βάζει υποψηφιότητά για την περιφέρεια Πελοποννήσου με την παράταξη «Η Πελοπόννησος Μπροστά» με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Πτωχό.

 

Η κυρία Μαργιώλου ζει και εργάζεται στην Τρίπολη, είναι διευθύντρια του ΔΙΕΚ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, έχει δουλέψει σε πολλές δομές εκπαίδευσης, και είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά είναι συνυφασμένη με την προσφορά, η οποία την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Ρόλο έπαιξε και η τιμητική πρόταση του επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Πτωχού, αλλά και το αίσθημα της εμπιστοσύνης που της δημιούργησε, συνομιλώντας μαζί του.

Από τις βασικές ανάγκες που πρέπει να δείξουμε ενδιαφέρον είναι η εργασία, έτσι ώστε να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους, αλλά και να έρθει κι άλλος κόσμος να επενδύσει και να εργαστεί στον τόπο μας.

Μεγάλη έμφαση πρέπει να δοθεί και στο κομμάτι της πρόνοιας και της παροχής υπηρεσιών υγείας, είπε, τονίζοντας ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής.

Τα νέα επενδυτικά προγράμματα πρέπει να προσαρμοστούν στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και όλα να είναι υπό το πρίσμα της αγοράς εργασίας

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος μίλησε για τις θέσεις της για την ανάπτυξη του τουρισμού, την ανάδειξη του πολιτισμού και την αξιοποίηση των αγροτικών προϊόντων που παράγονται στην Αρκαδία

Αυτά τα οποία έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο. Είμαστε μια περιοχή όπου παράγονται πολλά ποιοτικά και ποικίλα αγροτικά προϊόντα, αυτά πρέπει να τα αξιοποιήσουμε έτσι ώστε με τις κατάλληλες προδιαγραφές, να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό branding

Η πολυετής εμπειρία της στον χώρο της υγείας, την έχει βοηθήσει στο να έχει εμπεριστατωμένη άποψη για της ανάγκες του εξαιρετικά σημαντικού αυτού τομέα για τη ζωή μας.

 

Η πρότασή της για αυτόν τον τομέα έχει να κάνει με την αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, έτσι ώστε αυτό να γίνει τριτοβάθμιο, προσελκύοντας εξαιρετικούς επιστήμονες και επαγγελματίες.

Δεν γίνεται να μιλάμε για υπηρεσίες υγείας, χωρίς να υπάρχει ένα Κέντρο Τραύματος

«Είναι αδιανόητο ένα νεογνό ή ένας τραυματίας από τροχαίο, στο κέντρο της Πελοποννήσου, να πρέπει να διακομιστούν σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Μέσα στους άξονες του προγράμματος της παράταξης, όσον αφορά στην πρόνοια, στην αντιμετώπιση και στην πρόληψη είναι η ανάπτυξη του νοσοκομείου και η δημιουργία επιπλέον υπηρεσιών, όπως είναι το Κέντρο Τραύματος και η φροντίδα των πρόωρων νεογνών»

Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε για όλους τους πολίτες ένα καλό επίπεδο υγείας και υπάρχει ένας πολύ καλός σχεδιασμός προς αυτή την κατεύθυνση

Έχω εμπιστοσύνη στον Αρκαδικό λαό, θεωρώ ότι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον μελλοντικό περιφερειάρχη και τον συνδυασμό που θα δουλέψει προς όφελος του λαού, είπε κλείνοντας.

Εμείς θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς, θα προσηλωθούμε στους στόχους μας, οι οποίοι είναι υλοποιήσιμοι και όλα θα γίνουν με απόλυτη διαφάνεια. Για την Αρκαδία που μας αξίζει, μας ενώνει και μας εμπνέει.

Πηγή: αrcadiaportal.gr

 

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio