Φαράντος: Ποιος φοβάται τόσο πολύ το Μανώλη Μάκαρη;

Τρί, 12/09/2023 - 19:55
Image

Την αφαίρεση του ονόματος του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Μανώλη Μάκαρη, σχολίασε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αρκαδία Γιώργος Φαράντος, σε νέα ανάρτηση του. Σύμφωνα με τον κ. Φαράντο, η αφαίρεση του ονόματος του κ. Μάκαρη εγείρει σοβαρά ερωτηματικά:

Ποιος φοβάται τόσο πολύ το Μανώλη Μάκαρη;

Η αφαίρεση του ονόματος του Μανώλη Μάκαρη, υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, και του συνδυασμού μας από δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων εγείρει σοβαρά ερωτηματικά:

Ποιοι είναι αυτοί οι πολιτικοί αντίπαλοι που χρησιμοποιούν ακόμη και αθέμιτους τρόπους για να επηρεάσουν τη δυναμική του Μανώλη Μάκαρη και της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος»;
Σύμφωνα και με τον κ. Μάκαρη, επειδή μπορεί να έχουν χρηματοδότες, σχέσεις και επαφές με κέντρα εξουσίας και παράγοντες μπορούν να διαμορφώσουν τα αποτελέσματα που τους εξυπηρετούν;

Καλό θα είναι από εδώ και στο εξής να ακολουθήσουν τους κανόνες του fair play!
Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη ώστε να βρεθούμε σε κάθε σημείο της Πελοποννήσου, να μιλήσουμε με κάθε κάτοικο της Περιφέρειάς μας, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες, τις αγωνίες και τα προβλήματα των συνανθρώπων μας και να τους παρουσιάσουμε τις λύσεις που έχουμε σχεδιάσει.

Φίλες και φίλοι, μαζί με το Μανώλη Μάκαρη σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στην προσπάθειά μας, κάθε μέρα γινόμαστε περισσότερες και περισσότεροι, κάθε μέρα το “Πρώτα η Πελοπόννησος - Πρώτα οι άνθρωποί της” απλώνεται όλο και πιο πολύ στην Περιφέρειά μας!.

(Διαβάστε και την ανακοίνωση της Παράταξης μας).

Γεώργιος Φαράντος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio