Φαράντος: Επιδίωξη μας οι Δημόσιες και δωρεάν νοσοκομειακές υπηρεσίες υγείας για όλους στην Αρκαδία!

Σάβ, 30/09/2023 - 10:36
Image

Επίσκεψη στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Γεώργιος Φαράντος, που θέτει υποψηφιότητα με τον Ιατρό Μανώλη Μάκαρη και την Παράταξη «Πρώτα η Πελοπόννησος». Ο Γιώργος Φαράντος, που έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, με σημαντικό έργο (αξονικός τομογράφος, απόκτηση μηχανημάτων μέσω ΕΣΠΑ, αύξηση ποσοστού υποβολών νοσηλείων, απόκτηση άλλων μηχανημάτων και εξοπλισμού δωρεών ή με αγορά, προσλήψεις ιατρών) ανέφερε τα εξής.

Επιδίωξη μας οι Δημόσιες και δωρεάν νοσοκομειακές υπηρεσίες υγείας για όλους στην Αρκαδία!

Επισκέφθηκα στις 29-09 το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Το προσωπικό καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτέλεση του λειτουργήματος του.

Ο Μανώλης Μάκαρης, διευθυντής Ιατρός Καρδιολογίας του Νοσοκομείου της Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» σχεδιάζει την ολοκληρωμένη παροχή δημοσίων και δωρεάν υπηρεσιών υγείας στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Γνωρίζω το Μανώλη Μάκαρη από την εποχή που είχα διατελέσει στο παρελθόν Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, με έργο όπως αξονικός τομογράφος, απόκτηση μηχανημάτων μέσω ΕΣΠΑ, αύξηση ποσοστού υποβολών νοσηλείων, απόκτηση άλλων μηχανημάτων και εξοπλισμού δωρεών ή με αγορά, προσλήψεις ιατρών.

Αντιτιθέμεθα στις κεντρικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές του κερδους στην Υγεία, της ιδιωτικοποίησης μονάδων υγείας και της έλλειψης προσωπικού.

Επιδιώκουμε την παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους λήπτες υπηρεσιών υγείας που τις χρειάζονται, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και χωρίς κόστος.

Όλοι οι πολίτες της Αρκαδίας, δικαιούνται να έχουν άμεση πρόσβαση χωρίς μεγάλες αναμονές για την παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών κάθε είδους (δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας).

Με το Μανώλη Μάκαρη, μπορούμε να κάνουμε το σχέδιο αυτό πράξη.

Γεώργιος Φαράντος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio