Φαράντος: Αφήνουμε πίσω μας το παλιό

Κυρ, 17/09/2023 - 19:33
Image

Σε ανάρτηση του για το νέο και το αφθαρτο που εκπροσωπεί ο Μανώλης Μακαρης και η παράταξη του "Πρώτα η Πελοπόννησος" σε σχέση με το παλαιο και ξεπερασμενο προχώρησε ο Γιωργος Φαραντος, υποψήφιος περιφερειακος σύμβουλος Αρκαδίας:

Αφήνουμε πίσω μας το παλιό

(και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Από τη Γορτυνία έως τη  Νοτια Κυνουρία, τα μέλη της παράταξης του Μανώλη Μακαρη, επικοινωνούν με τους πολίτες της Αρκαδίας, συλλέγουν πληροφορίες για τις υποδομές και κάνουν γνωστό το σχέδιο της παράταξης για την αναπτυξιακή πορεία της Αρκαδίας.

Ζητάμε να σταματήσει η στασιμότητα στην ανάπτυξη και στις υποδομές που οφείλεται στις περιφερειακές πολιτικές του παραλθοντος και να αφήσουμε πίσω μας το παλιό.

Σχεδιάσαμε για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τις ΥΠΟΔΟΜΕΣ

● Αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το νομό, με προτεραιότητα στο οροπέδιο της Τρίπολης, το Λεωνίδιο και κυρίως στη πεδινή περιοχή του Άστρους, η οποία χαρακτηρίζεται ως Ζώνη Δυνητικά Υψηλού Κινδύνου Πλημμύρας

(ΖΔΥΚΠ)

● Πυροπροστασία (Μαίναλο, Πάρνωνας)

● Εφαρμογή της ομαλής απολιγνιτοποίησης, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο για την ομαλή μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή.

● Ιδιαίτερη μέριμνα για την περιοχή της Μεγαλόπολης, που κινδυνεύει να γίνει κρανίου τόπος αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις της πολιτείας για τη μεταλιγνιτική εποχή, με κορυφαία θέματα την αντιμετώπιση της ανεργίας και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Επίσπευσηδιαδικασιών για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου που διεκδικεί ο

Δήμος Μεγαλόπολης, ώστε η Μεγαλόπολη να γίνει πόλος έλξης επενδύσεων από τα προγράμματα της δίκαιης μετάβασης.

● Αποκατάσταση των εδαφών της Δ.Ε.Η. όπως ,προβλέπεται από τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, προσφέροντας  θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

● Κατασκευή των απαραίτητων κόμβων για τη διαχείριση του ηλεκτρικού ρεύματος από Α.Π.Ε., εκπόνηση σχεδίου για την ομαλή λειτουργία των

Α.Π.Ε., επανεξεταση αδειών εγκαταστάσεων Α.Π.Ε. σε Μαίναλο, Λύκαιο, Πάρνωνα, Ζάβιτσα, στη περιοχή Βασκίνα της Νότιας Κυνουρίας και στον ορεινό όγκο του παραλιακού μετώπου μέχρι το Άργος.

● Στήριξη των ενεργειακών κοινοτήτων.

● Υδάτινοι Πόροι: Εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης διαχείρισης των υδάτινων πόρων. Δημιουργία ταμιευτήρων νερού. Το αρδευτικό έργο του ταμιευτήρα της Τάκας πρέπει επιτέλους να δρομολογηθεί.

Γιώργος Φαράντος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio