Επίσκεψη Γιαννακούρα στις υπηρεσίες της ΠΕ Αρκαδίας (pics)

Πέμ, 27/04/2023 - 18:41
Image

Επίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου—ΠΕ Αρκαδίας, σε ανθρώπους με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ για 9 χρόνια με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας.

Άνθρωποι με τους οποίους συνεργαστήκαμε και έχω την καλύτερη εικόνα για αυτούς, αφού προσπαθούν από το δικό τους μετερίζι να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, αλλά και να διεκπεραιώσουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα έργα, που οραματίζεται ένας πολιτικός κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Τους ευχαριστώ και πάλι για τη συνεργασία που είχαμε και χάρηκα πραγματικά για το χαμόγελο που μου πρόσφεραν και για τις ευχές που μου έδωσαν στο νέο αγώνα που κάνω.

Εμείς θέλουμε μια δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη, λειτουργική, ευέλικτη και αποτελεσματική, που θα ασκεί ορθολογικά σχεδιασμένες δημόσιες πολιτικές και θα εξασφαλίζει με συνέπεια, σταθερότητα και συνέχεια την ανάπτυξη της χώρας, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την καινοτομία ως άξονες δημιουργικότητας, πάντα στην υπηρεσία των πολιτών.

Στρατηγική επιδίωξη της πολιτικής μας πρότασης είναι η δημιουργία ενός ισχυρού ψηφιακού, αποδοτικού και ποιοτικού Κράτους, που θα αξιοποιεί τις ικανότητες και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της διοίκησης, συνδυάζοντας τον έλεγχο απόδοσης και την αξιολόγηση με τη διαρκή επιμόρφωση και ανάπτυξη.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio