Επίσκεψη Γιαννακούρα σε Κάτω Δολιανά, Βέρβενα και Ξηροπήγαδο (pics)

Παρ, 28/04/2023 - 11:26
Image

Το Κέντρο Υγείας Τρίπολης και τον ΕΦΚΑ, καθώς και τα χωριά Κάτω Δολιανά, Βέρβενα και Ξηροπήγαδο επισκέφτηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής Βαγγέλης Γιαννακούρας,

Ο ίδιος αναφέρει:

"Μία ακόμα γεμάτη μέρα με Αρκάδες και Αρκαδία.

Το πρωί της Πέμπτης επισκέφτηκα το Κέντρο Υγείας Τρίπολης και τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο Γιώργο Κούβελα που με ξενάγησε σε όλους τους χώρους, ενώ είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με αγαπητούς φίλους και να διαπιστώσω για μία ακόμα φορά τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Υγείας στους κατοίκους της πόλης.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλο το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Για εμάς στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι στόχος η αναγέννηση του ΕΣΥ, το οποίο υλοποιήθηκε από τον Παπανδρέου.

Επισκέφτηκα και τον ΕΦΚΑ, όπου συζήτησα με την Διευθύντρια κ. Κουτουζή και τους υπαλλήλους και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και να διεκπεραιώσουν τα δεκάδες αιτήματα.

Διαπίστωσα όμως και το μεγάλο έλλειμμα σε προσωπικό, ειδικά σε κάποια τμήματα προϊστάμενος και υφιστάμενος είναι το ίδιο άτομο.

Η πολιτική, όπως λέω συχνά, έχει χαρές και λύπες. Χθες αισθάνθηκα ιδιαίτερη χαρά που επισκέφτηκα τα χωριά Κάτω Δολιανά, Βέρβενα και Ξηροπήγαδο και είχα την ευκαιρία να συναντήσω αγαπητούς συμπατριώτες και να συζητήσω μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν."

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio