Βλάσης: Φαρμακοβιομηχανίες, φυσικό αέριο και νέες επενδύσεις φέρνουν καλές θέσεις εργασίας στην Αρκαδία (vid)

Πέμ, 20/04/2023 - 11:11
Image

Την Τετάρτη στις 20:00 στο Super TV και στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος σήμερα» ο βουλευτής Αρκαδίας και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης συζήτησε με τη Σοφία Μπαλή για την Αρκαδία, τις επερχόμενες εκλογές, όλη την επικαιρότητα και στάθηκε ιδιαιτέρως στις επενδύσεις που γίνονται στον τόπο μας, υπενθυμίζοντας ότι το δικό του σύνθημα στις προηγούμενες εκλογές, ήταν «επενδύσεις, επενδύσεις, επενδύσεις».

«Προ τετραετίας, το σύνθημά μου ήταν ένα: Επενδύσεις, επενδύσεις, επενδύσεις. Για να κρατήσει τα νέα παιδιά στην πατρίδα, και για να φέρει τα παιδιά μας από το εξωτερικό, πρέπει να φέρει επενδύσεις με υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Όπως γνωρίζετε, η ανεργία έχει μειωθεί κατά επτά μονάδες, αλλά θέλουμε ποιοτικές θέσεις εργασίας», είπε ο κ. Βλάσης και υπογράμμισε:

Στην περιοχή μας δύο μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, η DEMO και η ΕΛΠΕΝ έχουν επενδύσει, άλλες δύο φαρμακοβιομηχανίες είναι προς αναζήτηση χώρου, και θα δημιουργηθούν πάνω από χίλιες θέσεις εργασίας, υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας,οι οποίες θα κρατήσουν τα παιδιά μας στον τόπο τους αλλά θα αποτελέσουν πόλο έλξης νέους από τον Νομό.

«Οι επενδύσεις στο φάρμακο θα καταστήσουν την Αρκαδία ένα hub όχι μόνο για την Πελοπόννησο και τη χώρα μας, αλλά ευρωπαϊκό, όπως είχε πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη. Επεκτείνεται το φυσικό αέριο, που θα είναι μια μεγάλη ανάσα για τα νοικοκυριά, και αποτελεί έναν πόλο έλξης άλλων επενδύσεων, διότι ο επιχειρηματίας θέλει να έχει χαμηλό κόστος ενέργειας».

Ακολούθως, ο κ. Βλάσης είπε: «Ταυτόχρονα έχει ολοκληρωθεί το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιοχούνη, που ξεκίνησε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή και ολοκληρώθηκε από τη σημερινή, πράγμα που δείχνει ότι υπάρχει μια συνέχεια στο κράτος, και που στηρίζεται από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Μην ξεχνάμε ότι ειδικά στην Αρκαδία η μεγαλύτερη επένδυση που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια ήταν το κομμάτι του αθλητισμού».

Το δίδυμο Καϋμενάκης - Μπάκος έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο, και θα επενδύσουν όχι μόνο τοπικά και αρκαδικά, αλλά και στην Πελοπόννησο, και εθνικά. Με αυτή την κυβέρνηση υπάρχουν όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για να ακολουθήσουν μεγάλες επενδύσεις.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio