Βαλασόπουλος: Θα διεκδικήσουμε και θα κερδίσουμε μεγάλες μηχανοκίνητες διοργανώσεις, βάζοντας την Πελοπόννησο σταθερά στον παγκόσμιο χάρτη του motorsport

Τρί, 03/10/2023 - 08:54
Image

Ένα πολύ όμορφο τριήμερο - γιορτή του Μηχανοκινητου Αθλητισμού, το 1st Motorsport Meetup, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη από την Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκινητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ Τρίπολης).

Η δική μας παρουσία-συμμετοχή ηταν με ενα συντηρημενο Jeep Willys M8 Α1, το εμβληματικό αυτοκίνητο του Β Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο συντηρησαμε με πολλή αγάπη και μεράκι.

Έχουμε την πεποίθηση ότι ο κόσμος του Μηχανοκινητου Αθλητισμού, με το πάθος και την αγάπη γι'αυτο που κάνουν, με τις πολλές, αθόρυβες και πολύ ουσιαστικές προσπάθειες για την ανάδειξή του, ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας θα διεκδικησουμε και θα κερδίσουμε μεγάλες μηχανοκινητες διοργανώσεις στο προσεχές μελλον, βάζοντας την Πελοποννήσο σταθερά στον παγκόσμιο χάρτη του motorsport.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΑΛΜΑ Τριπολης κο Omiros Strousopoulos και το ΔΣ της λέσχης, καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλλαν για την πολύ επιτυχημένη και άρτια διοργάνωση.

Παναγιώτης Βαλασόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio