Υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη στη Λακωνία ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Μπομπόνιας)

Τρί, 08/08/2023 - 17:56
Image

Πέτρος Τατούλης: «Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», τον δραστήριο ενεργό πολίτη Ηλία Παπαδόπουλο (Μπομπόνια) στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Λακωνίας.

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Μπομπόνιας)  έχει γεννηθεί και κατοικεί στη Σπάρτη. Επί χρόνια προσέφερε με επαγγελματισμό τις υπηρεσίες του στον ΔΕΔΔΗΕ Λακωνίας και σήμερα είναι δραστήριο μέλος του διοικητικού συμβουλίου των συνταξιούχων ΔΕΗ Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Ιονίων Νήσων. Η προσφορά του Ηλία στον τομέα του αθλητισμού είναι εξαιρετικά σημαντική, αφού διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας επί 14 έτη και πρόεδρος στο Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο Σπάρτης. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Παρασκευοπούλου, επί πολλά έτη στέλεχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Λακωνίας και έχει δύο κόρες και πέντε εγγόνια.

Με τις γνώσεις και τις ικανότητές του  είμαστε σίγουροι ότι ο Ηλίας Παπαδόπουλος (Μπομπόνιας) θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Με την ένταξη του στη «Νέα Πελοπόννησο», η παράταξη συνεχίζει να ανανεώνεται και να ισχυροποιείται». 

Ηλίας Παπαδόπουλος (Μπομπόνιας): «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ένταξή μου στη «Νέα Πελοπόννησο». Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας για μία ανεξάρτητη και ισχυρή Πελοπόννησο.

Βρίσκομαι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και δεσμεύομαι απέναντι στους συμπολίτες μου ότι θα δώσω στην πρώτη γραμμή τη μάχη μαζί με τα νέα και έμπειρα στελέχη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», με στόχο μία αναπτυξιακή προοπτική για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο».

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio