Την Ανατολική Μάνη επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Παρ, 08/09/2023 - 22:49
Image

«Η Μάνη αποτελεί σημείο αναφοράς για την Πελοπόννησο και έχει όλες τις δυνατότητες να αναπτυχθεί σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό» τόνισε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Ξεκινώντας την περιοδεία του από την Παναγία τη Γιάτρισσα στη Μάνη και συνεχίζοντας σε Γύθειο και Αρεόπολη, ο Δημήτρης Πτωχός είχε διαδοχικές συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων. Μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του, ο Δημήτρης Πτωχός παρουσίασε τους κυριότερους πυλώνες του προγράμματός του, δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση του τουρισμού και στην ανάδειξη των μνημείων και ευρύτερα του πολιτισμικού αποθέματος της Μάνης.

Ο Δημήτρης Πτωχός στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα των υποδομών, μιλώντας για το σχέδιο αναβάθμισης του οδικού δικτύου της περιοχής αλλά και για τα έργα που αφορούν τη διαχείριση του νερού και την ευρυζωνικότητα. Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πτωχός, είναι αναγκαίο η Πελοπόννησος να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που, μέσα από την εφαρμογή του, θα δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για κάθε επιμέρους κλάδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio