Τατούλης για Σαμαρά: Θεωρεί ότι η Πελοπόννησος είναι «κτήμα» του (vid)

Τρί, 05/09/2023 - 20:57
Image

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από την εκπομπή «Βήμα Αυτοδιοίκησης» του ΙΟΝΙΑΝ ΤV έριξε τα «βέλη» του προς τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για παιχνίδια εξουσίας πίσω από την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού.

«Ο κος Σαμαράς είναι το πρόβλημα στην Πελοπόννησο, δεν είναι ο κος Πτωχός το πρόβλημα. Ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τον κο Μητσοτάκη για να ελέγξει, το έκανε και προεκλογικά συνεχίζει να το κάνει και τώρα, την Πελοπόννησο. Φανταστείτε ότι ο κος Σαμαράς έχει μια απαίτηση εξωφρενική, αντιδημοκρατική, απαράδεκτα αντιπολιτική. Θεωρεί ότι η Πελοπόννησος και οι άνθρωποί της είναι κτήμα του, είναι δική του ιδιοκτησία.» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης.

Επίσης ο Πέτρος Τατούλης είπε πως η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού ήταν η μόνη που επιθυμούσε ο πρώην Πρωθυπουργός, κάνοντας μάλιστα αναφορά και για τα ονόματα που είχαν ακουστεί πριν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας : «Ο κος Πτωχός τακτοποιούσε το θέμα των εταιρειών του στο μετοχικό τους κεφάλαιο ήδη από τον Μάϊο. Αντιλαμβάνεστε ότι οι συμφωνίες είχαν γίνει. Χρησιμοποιήθηκαν άνθρωποι, σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο κος Βλάσσης που είναι πρώτος βουλευτής στον νομό Αρκαδίας. Αντιλαμβάνεστε το πολιτικό ζήτημα που δημιουργήθηκε.»

Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε και για τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα δηλώνοντας πως από την στιγμή που «απελευθερώθηκε» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάζει ένα διαφορετικό προφίλ και κάνει πολιτικές αναφορές που θα μείνουν ως πολιτική παρακαταθήκη στην ιστορία της Πελοποννήσου.

Σχολιάζοντας τον τρόπο που απομακρύνθηκε από την θέση του Περιφερειάρχη ο Παναγιώτης Νίκας, ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε πως θα έπρεπε να του είχαν συμπεριφερθεί με καλύτερο τρόπο. «Ένας πανίσχυρος Πρωθυπουργός, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης , θα μπορούσε να συμπεριφερθεί διαφορετικά. Αυτό που έγινε δεν θα έπρεπε να έχει γίνει ποτέ».

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio