Αποφάσεις για την καταπολέμηση κουνουπιών και τη δακοκτονία (vid)

Τετ, 21/06/2023 - 15:54
Image

Σημαντικά έργα συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας Πελοποννήσου την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος τα έργα είναι πολύ σημαντικά και έχουν να κάνουν με έργα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Μερικές από τις σημαντικές αποφάσεις που έλαβε στην συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή ήταν και η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού, Διεθνούς, Ανοικτού, Διαγωνισμού για την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο: «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών, Δημιουργία δομής ελέγχου και Ανάπτυξη Μηχανισμού Επιτήρησης και Επαγρύπνησης από τον Ιό του Δυτικού Νείλου, στη Περιφέρεια Πελοποννήσου», για το έτος 2023.

Για την Αρκαδία υπερψηφίστηκε μεταξύ άλλων το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής λυόμενης κερκίδας στο γήπεδο Μελιγούς» Πρ/σμού 90.000,00 € , χρηματοδότησης: ΚΑΠ 20%.

Επίσης έγινε η Έγκριση Πρακτικού του Ελέγχου των Δικαιολογητικών του Προσωρινού Αναδόχου της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του έργου με συστημικό αριθμό 196579: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΘ 5+200 – ΧΘ 6+450 - ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ, ΤΜΗΜΑ ΓΕΦΥΡΑ ΤΖΑΝΕ – ΕΞΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (ΧΘ: 2+840 έως ΧΘ: 10+160).

Επίσης έγινε η έγκριση Διενέργειας Ανοικτού, Ηλεκτρονικού, διεθνούς διαγωνισμού, άνω των ορίων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την επιλογή αναδόχου για την "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 177.460 λίτρων σκευάσματος του εντομοκτόνου spinosad (κατηγορία spinosyns) μορφής CB (κατά GIFAP), για τις ανάγκες του προγράμματος δακοκτονίας έτους 2023", συνολικού προϋπολογισμού 1.327.400,80 € μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 13%, β) Έγκριση των όρων της διακήρυξης και λοιπών τευχών για τη σύναψη Δημόσιας Σύμβασης και γ) Συγκρότησης των Επιτροπών Διενέργειας & Αξιολόγησης διαγωνισμού και Παραλαβής.

Ακόμα, η Επιτροπή ανέδειξε οριστικό μειοδότη στο προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της εθνικής οδού 74 Τρίπολη – Πύργος στο τμήμα από Καρκαλού έως Σταυροδρόμι, όπως επίσης και προσωρινούς μειοδότες στα έργα α) αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε πυρόπληκτες περιοχές της Δ.Ε. Ηραίας στον Δήμο Γορτυνίας, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ και β) αποκατάστασης επαρχιακών οδών 48 και 49 από Γέφυρα Μπερτσιάς προς Νεοχώρι – Χώρα – Ράχες και Ελαία (όρια νομού), προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio